Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B

Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B

Pastoorswal 4, 4A en 4B
6041 CP Roermond, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 475.000,- k.k.

Een herenhuis bestaande uit drie hoogwaardig afgewerkte zelfstandige appartementen van in totaal circa 210 m² gelegen op zeer gunstige locatie in Roermond (tegenover Designer Outlet).

Het volledige pand is zeer hoogwaardig afgewerkt en verkeert in goede staat van onderhoud met onder andere hardhouten vloeren, stucwerk wanden, stucwerk plafonds, inbouwverlichting, elektra vernieuwd, drie moderne design keukens, modern sanitair, volledig dubbel glas, rolluiken, hoogwaardige isolatie en airco. Het dak is medio 2000 vernieuwd. 

Het object is kadastraal gesplitst en ieder appartement heeft een eigen huisnummer. De meters voor de nutsvoorzieningen zijn niet gesplitst. 

Momenteel zijn twee van de drie appartementen relatief laag verhuurd. De totale (deel geprognosticeerde huurprijs) is ca. € 27.000,- per jaar. Bij een huurmutatie kan dit eenvoudig worden verhoogd tot ongeveer € 30.000,- per jaar.

INDELING
Gezamenlijke entree met trappenhuis. Algemene ruimte met per appartement een eigen wasmachine aansluiting en per appartement een separate bergruimte voor o.a. fietsen.

APPARTEMENT I:
Op de begane grond gelegen met huisnummer 4 en circa 68 m² groot.
Dit appartement heeft een dubbele bestemming en mag ook als kantoorruimte gebruikt worden.
Ruime doorzon woon-/slaapkamer met haard en opslaande deuren naar de achtertuin. Aparte eetkamer met keuken inclusief apparatuur. Betegelde douche en toilet ruimte. Zeer riante kelder. Achtertuin op het zuiden met terras en veel privacy.

APPARTEMENT II:
Op de eerste verdieping gelegen met huisnummer 4A en circa 82 m² groot.
Entree/hal. Royale woonkamer met grote raampartij. Aparte eetkamer met haard en authentieke schuifdeuren naar de woonkamer. Keuken met bar en moderne hoekopstelling inclusief apparatuur. Bergkast. Betegelde toiletruimte. Slaapkamer met en suite douche cabine en wastafelmeubel.

APPARTEMENT III:
Op de tweede verdieping gelegen met huisnummer 4B en circa 60 m² groot.
Entree/hal. Riante woonkamer met mooi uitzicht en airco. Eethoek en keuken opstelling inclusief apparatuur. Ruime bergruimte waar de CV opstelling geplaatst is. Slaapkamer met bergkast. Zeer luxe betegelde badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijk bouwjaar: 1890
 • Volledig gerenoveerd, opgeleverd 2013
 • Appartementen van ca. 82m², 68m² en 60m²
 • Perceel: 250m²
 • 3 Aparte huisnummers
 • Kantoor op begane grond mogelijk
 • Enkele meters
 • Nefit HR CV ketel (2018, eigendom)
 • Verbruiksmeters verwarming via firma Techem
 • Voorzien van hoogwaardige isolatie en dubbelglas
 • Gestoffeerd
 • Parkeren voor de deur (betaald)
 • Parkeervergunning mogelijk per appartement
 • Zeer modern afgewerkt en in goede staat
 • Direct nabij voorzieningen en uitvalswegen

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 26 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 250 m2
Vloeroppervlakte 210 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Roermond, sectie D, nummer 1993
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1890
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Totale actuele kale huuropbrengst: € 17.364,- per jaar. 

Totale theoretische kale huuropbrengst: € 27.250,- per jaar.* 

Bij een huurmutatie van de appartementen op de begane grond en eerste verdieping kan de huurprijs worden verhoogd waardoor een totale kale huuropbrengst van € 30.000,- per jaar kan worden gerealiseerd.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 27.250,00 per jaar.
Koopsom € 475.000,- k.k.
Factor 17,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Roermond
Internet: www.roermond.nl
Inwoners: ca. 58.000
Oppervlakte: ca. 71.1 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B

Plattegronden

Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B Roermond, Pastoorswal 4, 4A en 4B

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Roermond

Pastoorswal 4, 4A en 4B, Roermond
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.