Roosendaal, Brugstraat 1A

Roosendaal, Brugstraat 1A

Brugstraat 1A
4701 LA Roosendaal, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 375.000,- k.k.

Commerciële ruimte met bovenwoning van in totaal circa 340 m² op een perceel van 189 m² gelegen in het centrum van Roosendaal.

Er is een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een kleinere winkel, een bovenwoning en twee atelierwoningen. Met een aangepaste vergunning zijn ook nog andere invullingen denkbaar. Door de gemengde bestemming is er veel toegestaan.

Het pand verkeert in matige staat van onderhoud en zal moeten opgeknapt. In de onlangs verleende omgevingsvergunning zijn in ieder geval de volgende werkzaamheden al opgenomen:
- isolatie van het dak aan de binnenzijde;
- het plaatsen van nieuwe kozijnen op de begane grond;
- het aanbrengen van een nieuwe betonvloer op de begane grond;
- opdeling in een kleine commerciële ruimte en drie woonunits zoals genoemd.

Door de aanzienlijke oppervlakte kan echter ook een grote winkel, showroom of kantoor met een ruime bovenwoning en een groot dakterras worden gerealiseerd. Door de gemengde bestemming is er veel toegestaan dus er zijn ook nog alternatieven denkbaar.

Ten aanzien van de bouwkundige staat van de woning is een uitgebreid bouwkundig rapport van de Monumentenwacht beschikbaar. In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Het betreft een gemeentelijk monument. Voor renovatie bestaan subsidiemogelijkheden. 

Het object is gelegen op de hoek van de Brugstraat en Molenstraat, een verkeersintensieve locatie in de buurt van het Centraal Station van Roosendaal. Verder ligt de Jumbo op nog geen 200 meter afstand voor de dagelijkse boodschappen en is het centrum van Roosendaal op loopafstand.

In een straal van 550 meter zijn diverse bushaltes en Centraal station gelegen. Per auto zijn rijkswegen A17 en A58  binnen zeven minuten te bereiken.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum Noord' met bestemming 'Gemengd-2' en functieaanduiding 'Detailhandel' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, kantoren en wonen alsmede de uitoefening van aan-huis-gebonden beroep toegestaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging vrijdag 15 januari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 340 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Roosendaal en Nispen, sectie L, nummer 3090
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1911
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Object wordt vrij van huur en gebruik geleverd.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 375.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente  Roosendaal
Internet: www.roosendaal.nl
Inwoners: 77.000
Oppervlakte: ca. 107 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Roosendaal

Brugstraat 1A, Roosendaal
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.