01.jpg

Echt, Bovenste straat 29-29a

Bovenste straat 29-29a
6101 EH Echt, Limburg.

Te koop Te koop  € 365.000,- k.k.

Commerciële ruimte van circa 237 m² met een frontbreedte van 5,8 meter en een bovenwoning van circa 123 m² GBO gelegen in het centrum winkelgebied van Echt.

De begane grond bestaat uit een winkelruimte, magazijn, kantoor, kitchenette, toilet, kelder, en tuin. Deze voormalige schoenenwinkel heeft een luxe uitstraling en is gelegen tegenover Bakkerij Bart en naast de Kruidvat.

De gemeente Echt-Susteren ligt tussen de gemeente Maasgouw, Roerdalen, Sittard-Geleen en op circa zeven autominuten afstand van de gemeente Roermond. In een straal van circa 25 km hemelsbreed liggen de buurlanden België en Duitsland dat tevens via de rijkswegen makkelijk bereikbaar zijn.
Het kernwinkelgebied van Echt is op drie autominuten gelegen van de op- en afritten van de A2 en A73 bekend als de autosnelweg van Maastricht-Amsterdam en Maastricht-Nijmegen. Het openbaar vervoer (NS en Veolia) is op loopafstand bereikbaar.

De Bovenste straat kenmerkt zich voornamelijk door de mix van veelal winkels, horecagelegenheden in de diverse karakteristieke middenstandspanden. De straat maakt onderdeel uit van de gouden driehoek van het kernwinkelgebied van Echt, te weten Ursulinenplein en de Plats.

De onderhavige winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied en er kan in de omgeving op openbaar terrein geparkeerd worden.

Bekijk deze link voor een 360 graden tour: 360 graden tour

Indeling
Winkelruimte (huisnummer 29):
Via de representatieve entree is de winkelruimte met een separate toegangsdeur naar de bovenliggende woning bereikbaar. In het verlengde van de winkelruimte (ca. 180 m2 BVO) bevindt zich een magazijn met Cv-installatie en een kantoor (ca. 57 m2 BVO) met toiletruimte en kitchenette. Verder is het mogelijk om via de achterdeur van het kantoor de tuin te bereiken.
De winkelruimte wordt als volgt opgeleverd:
- verwarming radiatoren en luchtgordijn;
- elektrische doorzichtige rolpoort entree (beveiliging)
- etalage aan beide zijden
- diverse schappen en meubilair
- sanitair;
- kitchenette;
- 2x airco units;
- magazijnstellingen;
- elektrische zonnescherm;
- strak plafond met inbouw speakers, spotjes en rail verlichting met railsysteem,
Welstandsklasse: A1
Showroom: Ja

Eerste verdieping
Appartement (huisnummer 29a):
Vanuit de separate toegangsdeur toegang tot het woongedeelte. Royale woonkamer in L-vorm met (gas)haardpartij, met aansluitend keukencombinatie voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriesvak, magnetron en natuurstenen blad. De keuken biedt tevens doorgang richting de bijkeuken waar de WMA is gesitueerd. Het dakterras is bereikbaar via de bijkeuken en de schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap toegang tot de tweede verdieping. 3 slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en vloerbedekking, houten kozijnen en enkele beglazing. De geheel betegelde badkamer met mechanische ventilatie, ligbad/douche, designradiator, zwevend toilet en inbouwspots.

Overige verdiepingen
Via een vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar, waar een tweede WMA is gesitueerd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 20 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 310 m2
Vloeroppervlakte 360 m2

Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Oppervlakte bedrijfsruimte 237 m²
Inhoud 750 m³

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Echt, sectie M, nummer 933
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1901
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het object wodt vrij van huur en gebruik opgeleverd. 

Prognose huurprijzen: 
Winkelruimte = € 1.750,- per maand / € 21.000,- per jaar, geen btw 
Woning = € 850,- per maand / 10.200,- per jaar 
 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 31.200,00 per jaar, geprognosticeerd.
Koopsom € 365.000,- k.k.
Factor 11,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Echt-Susteren
Internet: www.echt-susteren.nl
Inwoners: 31.638
Oppervlakte: ca. 104,5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

01.jpg 04.jpg 03.jpg 02.jpg 05.jpg 08.jpg 06.jpg 07.jpg 45.jpg 11.jpg 10.jpg 12.jpg 14.jpg 13.jpg 15.jpg 27.jpg 28.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 23.jpg 21.jpg 22.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 32.jpg 30.jpg 31.jpg 29.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 173_1440.jpg Bovenstestraat EchtIMG_3786.jpg 178_1440.jpg Bovenstestraat EchtIMG_3782.jpg Bovenstestraat EchtIMG_3784.jpg Bovenstestraat EchtIMG_3774.jpg Bovenstestraat EchtIMG_3780.jpg

Plattegronden

plattegrond_winkel.jpg 90511851_bovenste_straat_29_a_1e_verdieping_first_design_20201201041508.jpg 90511851_bovenste_straat_29_a_2e_verdieping_first_design_20201201041508.jpg

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Echt

Bovenste straat 29-29a, Echt
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.