Current state

Lo Pagán, Calle Asturias 13A

Calle Asturias 13A
30740 Lo Pagán, Buitenland.

Te koop Te koop  € 169.000,- excluding furniture and VAT

Volledig gerenoveerd ruim duplex appartement van 98 m² gelegen op ongeveer 100 meter van de zee in Lo Pagán. Deze stad is gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje. 

Het appartement is gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen, elegant design en een zeer goed gebruik van de ruimtes. Het bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers (een volledige, een toilet) en twee grote terrassen, allemaal zuidelijk georiënteerd om het hele jaar door van de zon te kunnen genieten.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met een geïntegreerde stijlvolle keuken voorzien van alle elektrische apparatuur, evenals een diensttoilet en bergruimte. De hele ruimte is verrassend licht: twee grote ramen en een uitgangsdeur naar een terras laten dat mediterrane licht binnen dat u uitnodigt om te ontspannen. Het terras, van goede grootte en gericht op het zuiden, stelt u in staat om te genieten van lange uren zon en warme nachten gedurende het hele jaar.

De bovenverdieping heeft drie slaapkamers, een grote badkamer met raam naar buiten, een aparte ruimte voor de was en een terras dat op het zuiden is georiënteerd, zodat u het hele jaar door van een heerlijk ontbijt kunt genieten.

Dit huis is geschikt om te genieten van de voordelen van het leven aan zee, zonder verlies van het comfort van het centrum van de stad met alle diensten op straatniveau, zonder gebruik te hoeven maken van de auto.

Lo Pagán is een stad gelegen aan de Costa Cálida, naast de Mar Menor en de Middellandse Zee, het hele jaar door bewoond door zowel Spanjaarden als een internationale gemeenschap van zeer uiteenlopende nationaliteiten. Een zeer levendig gebied in de zomer en rustig de rest van de tijd, waardoor het de ideale plek is voor wie op zoek is naar kwaliteit van leven, lekker eten en de perfecte temperatuur het hele jaar door om te genieten van het leven in de open lucht.

Over de verkoper 
De verkoper is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan onroerend goed door renovatie. Zij nemen opdrachten aan van investeerders om het juiste onroerend goed te vinden, het te renoveren en het te verkopen of te verhuren voor een hoog rendement. Ze hebben een track record van meer dan 18 jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe investeerders om een lange termijn partnerschap op te bouwen door te investeren in de regio Murcia.
Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. 
 

Kenmerken

 • Totale oppervlakte: 98 m²
 • Oriëntatie: Zuid
 • Status: Gloednieuw na een grondige hervorming
 • Type: duplex
 • Verdieping: 1st
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
 • Ingebouwde kast in een slaapkamer
 • Ingebouwde bergruimte op begane grond
 • Air Conditioning hoofdslaapkamer en woonkamer
 • Ingebouwde kasten in 1 slaapkamer
 • Afstand van de zee: 100 meter


Afwerking

 • Gelamineerde houten vloeren en leistenen trap
 • Aluminium ramen met dubbel glas
 • Volledig nieuwe elektriciteit en loodgieterswerk
 • Keuken met Balay apparatuur inbegrepen in de prijs

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Spanje
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging zaterdag 6 maart 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 98 m2

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 169.000,- excluding furniture and VAT

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Lo Pagán

Calle Asturias 13A, Lo Pagán
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.