Lo Pagán, Calle Cartagena 1

Lo Pagán, Calle Cartagena 1

Calle Cartagena 1
30740 Lo Pagán, Buitenland.

Te koop Te koop  € 220.000,- excluding furniture and VAT

Volledig gerenoveerd ruim appartement van 105 m² gelegen aan de promenade in Lo Pagán. Deze stad is gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje. 

Dit instapklare appartement bestaat uit drie slaapkamers, drie badkamers, woon- en eetkamer, keuken en bergruimte. Het huis heeft een terras met uitzicht op de haven en de zee, zuid georiënteerd om het hele jaar door van het buitenleven te genieten. De keuken, ruim en op maat ontworpen, is geïntegreerd in de woonkamer en volledig uitgerust met de meest moderne apparatuur. 

Het gebouw is omgeven door winkels en de beste restaurants en recreatiegebieden. Dit huis is de perfecte woning voor degenen die willen genieten van het plezier van het leven aan zee met het comfort van het zijn in het hart van de stad.

Lo Pagán, behorend tot San Pedro del Pinatar, is gelegen aan de Costa Cálida, met uitzicht op de Mar Menor en dicht bij de Middellandse Zee. De stad wordt het hele jaar door zowel Spanjaarden en een internationale gemeenschap van zeer uiteenlopende nationaliteiten bewoond. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar kwaliteit van leven, goede gastronomie en de perfecte temperatuur gedurende het hele jaar.

Over de verkoper 
De verkoper is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan onroerend goed door renovatie. Zij nemen opdrachten aan van investeerders om het juiste onroerend goed te vinden, het te renoveren en het te verkopen of te verhuren voor een hoog rendement. Ze hebben een track record van meer dan 18 jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe investeerders om een lange termijn partnerschap op te bouwen door te investeren in de regio Murcia.
Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. 

Kenmerken

  • Totale oppervlakte: 105 m²
  • Oriëntatie: Zuid
  • Status: Gloednieuw na een uitgebreide hervorming
  • Type: appartement 


Afwerking

  • Gelamineerde houten vloeren 
  • Deuren in glad gelakt hout.
  • Dubbele beglazing Climatic ramen en terrasdeur.
  • Air-conditioning in het hele huis.
  • Keuken met Balay apparatuur inbegrepen in de prijs
  • Glad geschilderde muren

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Spanje
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging zaterdag 6 maart 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 105 m2

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 220.000,- excluding furniture and VAT

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Lo Pagán

Calle Cartagena 1, Lo Pagán
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.