Current state

Baños y Mendigo, Calle España 247-18

Calle España 247-18
30155 Baños y Mendigo, Buitenland.

Te koop Te koop  € 299.000,- excluding furniture and VAT

Volledig gerenoveerde villa van 130 m² met een zwembad op een perceel van 490 m² gelegen in Baños y Mendigo. Deze plaats ligt in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje.

De villa heeft twee verdiepingen en bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een separate keuken en een eetkamer met uitzicht op de tuin en het zwembad. Het huis heeft een open uitzicht op de heuvels en op een golfterrein. De volgroeide Mediterrane tuin aan de voor- en achterkant van het huis omvat een zwembad van 8x4 meter en een ligweide. 

Op de begane grond is een grote woon- en eetkamer met schuifdeuren naar de tuin. Bovendien is er een opslagruimte of voorraadkast en een royale lichte keuken op maat gemaakt, die twee ramen heeft met uitzicht op de tuin. Een tweepersoons slaapkamer met een inbouwkast en een complete badkamer completeren de benedenverdieping.

Op de bovenste verdieping zijn twee tweepersoons slaapkamers met inbouwkasten. Een van de slaapkamers heeft een kluisje en een balkon met uitzicht op de tuin en het platteland. Beide kamers delen een ruime badkamer met een raam naar buiten.

Het klimaat en weer zijn in dit gebied het hele jaar door prachtig, evenals de rust van de omgeving, gemaakt voor mensen die houden van buitensporten (golf, fietsen, hardlopen, wandelen, paardrijden...) maar niet de voordelen willen missen van het wonen op slechts vijftien minuten afstand van twee steden zoals Murcia en Cartagena vol culturele, recreatieve en gastronomische activiteiten om van te genieten. Slechts twintig minuten met de auto scheidt het gebied naar de Middellandse Zee en El Mar Menor waar goede gastronomie, tal van diensten en de perfecte temperatuur gedurende het hele jaar maakt het leven gemakkelijk te leven.

Over de verkoper 
De verkoper is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan onroerend goed door renovatie. Zij nemen opdrachten aan van investeerders om het juiste onroerend goed te vinden, het te renoveren en het te verkopen of te verhuren voor een hoog rendement. Ze hebben een track record van meer dan 18 jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe investeerders om een lange termijn partnerschap op te bouwen door te investeren in de regio Murcia.
Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. 

Kenmerken

 • Totale oppervlakte: 130 m²
 • Perceel: 450 m²
 • Parkeerplaats voor het huis
 • Status: Gloednieuw na een uitgebreide hervorming
 • Slaapkamers: 3 met ingebouwde kasten
 • Badkamers: 2
 • Volledig gerenoveerde keuken
 • Woon- en eetkamer
 • Bergruimte


Afwerking

 • Gelamineerde houten vloeren en leistenen vloeren voor de trappen
 • Glad geschilderde muren
 • Deuren in glad gelakt hout
 • Airconditioning in het hele huis
 • Dubbele beglazing (240 cm hoog) en schuifdeuren naar de tuin
 • Ingebouwde kasten met kluis in een slaapkamer

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Spanje
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging zaterdag 6 maart 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 490 m2
Vloeroppervlakte 130 m2

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 299.000,- excluding furniture and VAT

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Baños y Mendigo

Calle España 247-18, Baños y Mendigo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.