Bolnuevo, Calle Felipe II, 5

Bolnuevo, Calle Felipe II, 5

Calle Felipe II, 5
30877 Bolnuabo, Buitenland.

Te koop Te koop  € 1.000.000,- excluding VAT

Perceel bouwgrond van 705 m² gelegen in de baai van Mazarron in Bolnuevo. Deze stad is gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje. 

Het perceel is een van de weinige overgebleven locaties die geschikt is voor een grotere ontwikkeling. Het is mogelijk om een gebouw te realiseren met zeven luxe vakantie appartementen met een wettelijke vergunning voor commerciële korte termijn verhuur "Apartamentos Turisticos".

Het perceel op eigen grond wordt aangeboden met bouwvergunning, aansluitpunten voor water, elektriciteit, telecom en bouwtekeningen van de gerenommeerde architect HUMA uit Cartagena.

Er is een volledig taxatierapport opgemaakt door een RICS-taxateur met alle benodigde documentatie. De projectwaarde is vastgesteld op € 1.200.000,- vóór de bouw. Het project wordt aangeboden voor een vraagprijs van € 1.000.000,-. 

Het project is gelegen op de drempel van de zandstranden in het beroemde "Playa Bolnuevo". Deze wijk is populair onder expats aangezien diverse restaurants, bars en andere voorzieningen zich op loopafstand bevinden. Bovendien liggen de steden Cartagena en Murcia vlakbij. 

De baai van Mazarron is een bekend en populair vakantiecentrum voor de inwoners van Madrid en Murcia. Een nieuwe internationale luchthaven en een hogesnelheidstrein zorgen ervoor dat de kustlijn gemakkelijk te bereiken is. Het gebied is omgeven door bergen, prachtige stranden en baaien. De stranden van Costa Calida staan bekend als zeer schoon en het kustgebied offer haar bezoekers vele stranden met de Blauwe vlag status.

Over de verkoper 
De verkoper is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan onroerend goed door renovatie. Zij nemen opdrachten aan van investeerders om het juiste onroerend goed te vinden, het te renoveren en het te verkopen of te verhuren voor een hoog rendement. Ze hebben een track record van meer dan 18 jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe investeerders om een lange termijn partnerschap op te bouwen door te investeren in de regio Murcia.
Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Spanje
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging zaterdag 6 maart 2021

Pandinformatie

 

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 1.000.000,- excluding VAT

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bolnuevo

Calle Felipe II, 5, Bolnuabo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.