Utrecht, Wezerdreef 11

Utrecht, Wezerdreef 11

Wezerdreef 11
3562 BC Utrecht, Utrecht.

Te koop Te koop  € 695.000,- k.k.

Bedrijfspand van 536,44 m² VVO op een perceel van 1.092 m² gelegen in de wijk Overvecht te Utrecht. Het object is momenteel in gebruik als uitvaartcentrum.

Het pand uit 1986 is in 2003 verbouwd en bestaat uit drie grote kantoor-/spreekruimtes, drie kleinere aangrenzende kantoren, diverse opbergruimtes en een toiletruimte. Bovendien is er een garage met koelunit in het pand aanwezig. 

Het object beschikt over een energielabel C. Hierdoor is het klaar voor de toekomst en bovendien voldoet het hiermee aan de meest recente eisen omtrent energieprestatie voor bedrijven.

Op dit moment is het pand in gebruik als uitvaartcentrum maar het is voor meerdere doeleinden geschikt. De bestemming van dit pand is "maatschappelijk". 

Het object kan ook zonder huurder worden opgeleverd. Hierdoor is het uitermate geschikt als projectontwikkeling én investering voor de toekomst.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 4 februari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.092 m2
Vloeroppervlakte 536 m2

573,90 m² BVO 
536,44 m² VVO

Het betreft hier metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Utrecht, sectie H, nummer 1536
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1986
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huidige huurprijs: € 47.047,- per jaar* 

* Het object kan ook zonder huurder worden opgeleverd. Hierdoor is het uitermate geschikt als projectontwikkeling én investering voor de toekomst. Vul voor meer informatie het reactieformulier in. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 47.047,00 per jaar.
Koopsom € 695.000,- k.k.
Factor 14,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
De grond is uitgegeven in voortdurend erfpacht. De erfpacht is afgekocht. 

Algemeen:
Gemeente: Utrecht
Internet: www.utrecht.nl
Inwoners: 352.866
Oppervlakte: ca. 99,21 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11 Utrecht, Wezerdreef 11

Plattegronden

Utrecht, Wezerdreef 11

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Wezerdreef 11, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.