Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B

Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B

Wycker Brugstraat 11A en 11B
6221 EA Maastricht, Limburg.

Te koop Te koop  € 1.685.000,- k.k.

Karakteristiek herenpand bestaande uit een winkelruimte van circa 171 m² en een riant bovenhuis van in totaal circa 202 m² met een terras van circa 88 m² gelegen in het hart van stadsdeel Wyck te Maastricht. De Wycker Brugstraat heeft een hoge passantenstroom.

Het winkelpand bestaat uit een zelfstandige winkelruimte op de begane grond, pantry en toiletruimte in het souterrain en een kantoorruimte op de eerste verdieping. De ruimten zijn respectievelijk circa 147 m², 12 m² en 12 m² groot. 

De bovenwoning is voorzien van centrale verwarming en deels dubbele beglazing. 

Indeling bovenwoning 
Kelder:
Riante berging.

Begane grond:
Entree met videofoon installatie en brievenbus; de hal is voorzien van een meterkast en middels kanteltrap toegang tot de kelder.

Eerste verdieping:
Overloop met garderobe. Gesloten moderne keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, wasemkap, vaatwasser, oven en koelkast. Toilet geheel betegeld, zwevend met fonteintje.
L-vormige woonkamer/eetkamer met erker en schuiframen geheel gestoffeerd met toegang tot dakterras (ca. 88 m²). 
Dakterras is gesitueerd op het zuiden en fraai aangelegd.

Tweede verdieping:
Overloop met videofoon installatie, gestoffeerd en toegang tot 3 slaapkamers. Badkamer voorzien van ligbad, wastafel, inloopdouche, zwevend toilet, sierradiator en inbouwkast.

Derde verdieping:
Overloop gestoffeerd en toegang tot drie slaapkamers.
Tweede badkamer voorzien van radiator, inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. Washok met aan en afvoer wasautomaat.

Zolder verdieping: 
Royale slaapkamer.

Tevens is de bovenwoning uitermate geschikt om eenvoudig drie individuele appartementen in te realiseren.

Nadere bijzonderheden
Het populaire stadsdeel Wyck is gelegen op de westelijke Maasoever en maakt onderdeel uit van het stadscentrum van Maastricht. Sinds enkele jaren ondergaat Wyck een herontwikkeling waarbij er een aantal topmerken, waaronder Rolex, hun winkels alhier vestigen. Wyck telt nog veel monumentale panden. Tevens vindt men hier talloze winkels, hotels, cafés en restaurants. De Wycker Brugstraat is de belangrijkste verbindingsroute tussen het Centraal Station en de binnenstad van Maastricht en kent dus een hoge passantenstroom.

De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend vanwege de ligging vlakbij het Centraal Station. Tevens zijn de snelwegen A2 en A79 zeer gemakkelijk bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich openbare betaalde parkeerplaatsen, alsmede overdekte parkeergarages waaronder Q-Park De Colonel, De Griend en Mosae Forum.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 17 februari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 181 m2
Vloeroppervlakte 373 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie A, nummer 6394
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1929 (bron: BAG)
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Wycker Brugstraat 11A - bovenwoning 
Opzegtermijn: 1 maand 
Momenteel lopende voor onbepaalde tijd 
Huurprijs: € 25.982,- per jaar 

Wycker Brugstraat 11B - winkel
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 november 2023
Huurprijs: € 60.414,- per jaar, te vermeerderen met btw 

Huurders zijn zelf contractant met de nutsleveranciers.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 86.396,00 per jaar, deels te vermeerderen met btw.
Koopsom € 1.685.000,- k.k.
Factor 19,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: www.maastricht.nl
Inwoners: ca. 121.500 
Oppervlakte: ca. 60 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B

Plattegronden

Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B Maastricht, Wycker Brugstraat 11A en 11B

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Wycker Brugstraat 11A en 11B, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.