Object Rotterdam

Rotterdam, Witte de Withstraat 45a

Witte de Withstraat 45a
3012 BM Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 495.000,- K.K.

Uniek object op zeer gewilde locatie in het centrum van Rotterdam. Gelegen op de culturele as van Rotterdam, de Witte de Withstraat. Monumentale woning (1873) van maar liefst 250m² verdeeld over 3 verdiepingen. Het gaat hier om de 1ste-, 2de-, en 3de- (kap)verdieping.

Van buiten volledig gerestaureerd, o.a. schilderwerk kozijnen, gevel gestraald, gevoegd (knipvoeg), geimpregneerd, nieuwe gootconstructie, vervanging zinkwerk, dakbedekking, schilderwerk kroonlijst, restauratie ornamenten, e.d.

Binnenzijde kan naar eigen inzicht worden ingericht: praktijkruimte met dubbele bovenwoning of ontwikkeling tot kleinschalig luxe appartementen-complex bestaande uit 2 etage-appartementen en een loft-woning behoren alle tot de mogelijkheden.

Tevens geven de vele bijzondere authentieke details zoals de dikke houten vloeren, diverse rijke ornamenten plafonds, de grote ramen en statige hoge ruimtes (3,5m+) dit object een vleugje historie mee die grotendeels verdwenen is uit Rotterdam.

Bijzonderheden:
- De gevel van de onderliggende commerciele ruimtes is ontworpen door architect L.C. van der Vlugt (Van Nelle-fabriek, Feyenoord-stadion, e.d.)
- De onderliggende commerciele ruimtes worden ontwikkeld tot hoogwaardige 'lichte' horeca.
- Hiervoor loopt een aanvraag tot uitbouw van de achterzijde.
- Er is schriftelijke toestemming gegeven om op de uitbouw een ruim dakterras te creeren van maar liefst 30 m².
- Ten behoeve van de commerciele ruimtes zullen er twee rookgaskanalen worden bevestigd aan de achtergevel (volgens wettelijke vereisten).

Alle informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 20 januari 2009

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Kadastraal Gemeente Rotterdam 4E AFD. AG 2066 A3.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

n.v.t.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 495.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Witte de Withstraat 45a, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.