Beleggingspand

Uithoorn, Ondernemingsweg 54 F

Ondernemingsweg 54 F
1422 DZ Uithoorn, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 126.000,- K.K. excl. BTW.

Deze unieke belegging betreft een goed onderhouden bedrijfspand. Zeer gunstig gelegen op een zeer representatief bedrijventerrein nabij Amsterdam, Schiphol en Amstelveen.

De onderhavige bedrijfs-/kantoorruimte, is gebouwd in 2001. Het pand is gelegen op eigen grond en voorziet in voldoende, gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde (en eigen genummerde parkeerplaats).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 30 mei 2008

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 80 m2
Vloeroppervlakte

Begane grond ca 60 m².
Verdieping ca 60m².

Kadastraal Gemeente Uithoorn, Sectie B, Nummer 8865.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Het bedrijventerrein is uitstekend te bereiken vanaf de A4/A9 en de N201. Loopafstand naar openbaarvervoer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het huurcontract is ingegaan op 1 juli 2007 en is lopende tot en met 30 juni 2010, met vervolgens een optie van 5 jaar derhalve tot en met 30 juni 2015.

Huurders De huurder is Fine Beauty.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 4.462

Investeringsprofiel

 

Huursom € 9.000,00 netto jaarhuur.
Koopsom € 126.000,- K.K. excl. BTW.
Factor 14,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Nabij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer is het bedrijventerrein Uithoorn gelegen: goed bereikbaar, via onder meer de provinciale weg N-201 (Heemstede - Hilversum) welke o.a. verbinding geeft met de A2 (AMsterdam - Utrecht) en de A4 ( Amsterdam - Den Haag).


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Uithoorn

Ondernemingsweg 54 F, Uithoorn
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.