Beleggingspand

Werkendam, Hoogstraat 35

Hoogstraat 35
4251CH Werkendam, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 299.000,- K.K.

Statig halfvrijstaand pand met zeer diverse mogelijkheden.

In het centrum van Werkendam staat dit voormalige gemeentehuis. Het object zou gebruikt kunnen worden als woon- / werkpand, maar ook volledig als woning. Er zijn nog schitterende originele stijlelementen aanwezig zoals ramen met roedeverdeling en glas-in-lood, hoge deuren met toegang tot het bordes en het oude gemeentewapen van Werkendam is in een ruimte ingemetseld. De huidige bestemming van het pand is zeer breed; zowel kantoor, horeca (beperkt), detailhandel als wonen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Overig
Laatste wijziging dinsdag 13 juli 2010

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 71 m2
Vloeroppervlakte 165 m2

Het pand heeft een inhoud van circa 500 m³ en is gelegen op een perceel eigen grond van circa 71m².

Aantal kamers : 6.

Kadastraal Gemeente Werkendam, Sectie O, Nummer 694.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1906
Bereikbaarheid Goed. De gemeente Werkendam bestaat uit vijf kernen: Werkendam, Sleeuwijk, Dussen, Hank en Nieuwendijk. Aan de noordkant grenst de gemeente aan de Nieuwe Merwede, aan de zuidkant stroomt de Bergse Maas.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Leegstand.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 299.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Het pand is deels voorzien van dubbel glas en tevens een volledig vernieuwde en geisoleerde kap. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een gasgestookte HR Cv-ketel met extra boiler (80 liter).


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Werkendam

Hoogstraat 35, Werkendam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.