Beleggingspand

Rotterdam, Slinge 584

Slinge 584
3086 EX Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 447.500,- K.K. zonder BTW.

Het betreft hier een winkel-appartement op de begane grond, deel uitmakende van een bedrijfsgebouw in drie lagen plus een kelderverdieping.

Het gebouw, waarvan dit object deel van uit maakt staat op eigen grond (286 m²). Het gebouw is gesplitst in 5 winkels/kantoor appartementen en dit winkelappartement is bekend onder gemeente Charlois, sectie L nummer 2062 A1, uitmakende het 25/100e aandeel in het geheel.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 5 mei 2011

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het object heeft een totale oppervlakte van ca 230 m², hiervan wordt ca. 19 m² gemeenschappelijk gebruikt met de overige gebruikers in dit pand als personeelsingang en sanitaire ruimte.
De netto verkoop-vloeroppervlakte beslaat ca 186 m². Omdat dit gebouw oorspronkelijk in gebruik is geweest voor bank-doeleinden, zijn de gevelramen uitgevoerd in extra hard (kogelwerend) glas.

Kadastraal Zie hierboven.
Bereikbaarheid Goed. Zie ook de onderstaande aanvullende informatie*.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Sinds 01 januari 2001 is dit object verhuurd aan een zelfstandige detaillist, voor een periode van 10 jaar tot en met 31 december 2010, met daarna een verlengingsmogelijkheid van telkens vijf jaren.
De huidige huurprijs is € 3.006,62 per maand (€ 36.079,44 per jaar). Over de huurprijs wordt geen
omzetbelasting in rekening gebracht. De kosten voor het verbruik van gas, water, elektriciteit en onderhoud aan de installaties worden door de huurder betaald aan de andere gebruiker van dit gebouw. De huurder heeft een zekerheid gesteld voor een bedrag van € 7.385,00.

Tot het einde van de eerste huurperiode zal de huurprijs niet kunnen worden aangepast c.q. geïndexeerd.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 36.079,00 per jaar (geen BTW van toepassing).
Koopsom € 447.500,- K.K. zonder BTW.
Factor 12,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Het object is voorzien van een centrale verwarming, airco, rolluik, elektrische deur en lichtinstallatie.
Het onderhoud en verbruikskosten zijn geheel voor de gebruikers.

Het vigerende bestemmingsplan (369) geeft voor deze locatie het gebruik aan als ‘Diversen doeleinden’ met als toevoeging openbare doeleinden. De oorspronkelijke bank-functie is sinds januari 1999 gewijzigd in een winkelfunctie op de begane grond en kantoordoeleinden op de verdiepingen. Het object wordt nu gebruikt voor de detailhandel in schoenen en aanverwante artikelen.

* Het object is gelegen aan de Slinge, een doorgaande weg met winkels in Rotterdam-Zuid. Samen met de aangrenzende winkels en die rondom het Plein 1953, vormt deze locatie het winkel-wijkhart van de wijk Pendrecht van deelgemeente Charlois. Dit gebied kenmerkt zich door de ruime opzet van de bebouwing, diversiteit in het winkel- en dienstenaanbod plus de goede bereikbaarheid met zowel openbaar als ook met eigen vervoer. Op de openbare weg zijn mogelijkheden voor het parkeren van auto’s en naast deze locatie is eveneens de ingang naar de ondergrondse parkeergarage.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Slinge 584, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.