Beleggingsobject

Den Haag, Prins Hendrikstraat 99-I

Prins Hendrikstraat 99-I
2518 HM Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 125.000,- K.K.

Deze beleggingsmogelijkheid betreft een woonetage, gelegen op de 1e etage, in een leuke drukke winkelstraat nabij het centrum van Den Haag.

In het Zeeheldenkwartier vindt u prachtige gebouwen en sfeervolle pleinen. Het is één van de gezelligste van de vele 19e eeuwse wijken die Den Haag nog heeft. Er is een bijzondere mix van 19e eeuwse gebouwen. Er is wat nieuwbouw aanwezig, maar de trent lijkt te zijn om hier meer in 19e eeuwse stijl te gaan bouwen.

Een gerenoveerde 3 kamerbovenwoning met een dakterras van ca. 48m² groot, in het gewilde Zeeheldenkwartier Den Haag centrum. Overal voorzien van dubbele beglazing en cv-verwarming. Splitsingstekeningen en toestemming DSO gemeente Den Haag aanwezig.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 28 april 2009

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Vloeroppervlak woongedeelte: bruto ca. 73 m² met een ruim dakterras van ca. 48m² groot.

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Zeer goed bereikbaar.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het betreft een sale and lease back constructie, op datum van overdracht zal er met de huidige eigenaar een 5 jarig huurcontract gesloten worden met een kale huursom van € 9.200,- per jaar.

Het onderhoud aan de woning en eventuele renovatie kosten zijn voor rekening van de huurder.

De eigenaar wenst een koopoptie na 5 jaar in de huurovereenkomst op te nemen. En een eerste recht van koop op te nemen in de huurovereenkomst.

Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 9.200,00 kale jaarhuur.
Koopsom € 125.000,- K.K.
Factor 13,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Er zal een koopoptie in de huurovereenkomst opgenomen worden waarbij de huurder na 5 jaar het recht heeft de etage terug te kopen voor 1.10 maal de koopsom. Tevens zal er een eerste recht van koop opgenomen worden in de huurovereenkomst.


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Prins Hendrikstraat 99-I, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.