Voorkant pand

Den Bosch, Adres op aanvraag

Adres op aanvraag
5223 MK Den Bosch, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 325.000,- K.K. excl. BTW.

Deze vastgoedbelegging betreft een uniek beleggingspand (appartement) te Den Bosch.

Zeer luxe appartement met vrij uitzicht en unieke teak houten vloer.

Omgevingsinformatie:
Gelegen in het Paleiskwartier, de prachtige, nieuwe binnenstad van het Bourgondische
's-Hertogenbosch, biedt Armada u een dergelijke omgeving. De ligging van het Paleiskwartier kan met recht uniek genoemd worden. Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal station en de Markt in de historische binnenstad. Het Paleiskwartier garandeert een aangename woon- en werkomgeving. Er zijn vele gezellige restaurants. Rondom de vijver komen er diverse culturele voorzieningen, een hotel, een congrescentrum, winkels, cafés en terrassen.

Bouwaard:
De geïsoleerde buitengevels zijn uitgevoerd in schoon metselwerk, gekeimd metselwerk en RVS gevelbekleding. De woningscheidende en dragende binnenspouwbladen bestaan uit gewapend beton. De overige binnenspouwbladen bestaan uit gevelvullende elementen, gasbetonblokken, kalkzandsteen en / of beton. De kozijnen, ramen en deuren zijn uitgevoerd in hardhout. De ramen zijn draai- en kiepbaar en alle raamopeningen zijn voorzien van isolerende HR+ beglazing.

Afwerking:
Kenmerkend voor de Armada is de bijzondere architectuur met de gebogen RVS gevels die verwijzen naar de bollende zeilen. De RVS gevel gaat in één vloeiende beweging over in het dak. Onder de RVS gevel- en dakbekleding zijn hoogwaardig geïsoleerde elementen en betonvloeren aangebracht. De achterzijde kenmerkt zich door een wintertuin. De lift in een solitaire schacht en de trappartijen maken dat er van een heel speciale materiaalafwerking sprake is. Door middel van bronnen in de grond wordt warmte gewonnen. De zogenaamde koude- en warmteopslag is uniek. In de kelder (welke door een druk op de knop op de afstandsbediening vanuit de auto bereikbaar is) rijdt u naar uw eigen parkeerplaats. U heeft ook nog de beschikking over een separate berging. Vanuit de stallinggarage kunt u met de lift naar uw appartement. Het appartement is voorzien van een unieke teakhouten houten vloer . De binnenkozijnen zijn van hout waarin vlakke deuren zijn aangebracht, en een enkele deur van de entree naar de woonkamer. Alle plafonds zijn gespoten. Er is sprake van een hoog afwerkingniveau onder architectuur gerealiseerd.
Dit appartement heeft een vrij uitzicht.

Indeling appartement:
In de ruime hal bevindt zich de meterkast met fornuisgroep, 7 groepen waarvan 1 tbv stroom in de berging en twee aardlekschakelaars. Tegen over elkaar liggen de beide slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer heeft een mooi uitzicht over de Bordeslaan. De 2e slaapkamer is ingericht als kinderkamer. Schitterende geheel betegelde badkamer met ligbad en afzonderlijke douchecabine beiden voorzien van een thermostaatkraan, vaste wastafel en designradiator. Er is een separate toiletruimte met handwasbakje, vrij hangend closet en tot het plafond luxe betegeld. Bergruimte/Technische ruimte, met aansluiting voor de was- en de droogmachine, de balansventilatie installatie met warmteterugwinning en de warmtewisselaar t.b.v. verwarming en warmwatervoorziening.

Zeer grote en over de volle breedte gesitueerde woonkamer van ca.50m². Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het balkon op het zuiden en een klein zijbalkon aan de Bordeslaan. De woonkamer heeft veel ramen, hierdoor is het een zeer lichte woonkamer. In de woonkamer bevindt zich de open keuken voorzien van een L-vormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, vaatwasser, inbouwkoelkast, keramische kookplaat en afzuigkap.

Algemeen:
Aanvaarding: in overleg
Bijdrage VVE: € 115,- per maand.

Inclusief een parkeerplaats, separate berging en wijnkelder in de Stallinggastallinggarage. Ook voor de motor is er parkeermogelijkheid.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 26 november 2009

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Woonoppervlakte: ca. 94m²
Buitenruimte: ca. 14m²

Bouwjaar 2002

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huursom: € 18.000,- per jaar.
Contractduur: één jaar.

Huurders Verhuurd aan een internationale onderneming.
Huurder een duitse expat.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 3.000

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 325.000,- K.K. excl. BTW.

Overig

 
Aanvullende informatie

Inwoners gemeente: 134.005
Oppervlakte gemeente: 91 Km2
Website gemeente: www.s-hertogenbosch.nl.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Bosch

Adres op aanvraag, Den Bosch
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.