Ceintuurbaan 239 Amsterdam

Amsterdam (de Pijp), Ceintuurbaan 239

Ceintuurbaan 239
1074 CX Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 485.000,- K.K.

In het gewilde en hippe stadsdeel de Pijp in Amsterdam ligt aan de Ceintuurbaan ( vlakbij de Amstel ) dit pand van ca. 275m².

Het pand staat op eigen grond op een perceel van 90m² en is geschikt als belegging danwel ontwikkeling. Het pand is reeds v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en de fundering is goed (kwaliteitsklasse II). Alle verdiepingen (incl. de kapverdieping) hebben hoge plafonds. Werkelijk een schitterend pand op een goede locatie voor een scherpe prijs!

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 9 januari 2009

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 90 m2
Vloeroppervlakte 275 m2

Kadastraal Amsterdam, Sectie R, Nummer 3194
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Zeer goed, gelegen aan drukke straat met volop OV in de buurt.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het pand is momenteel als volgt verhuurd:

Bel etage: verhuurd voor € 385,54 (deze huurder heeft tevens het souterrain in gebruik) per maand.
1hoog: verhuurd voor € 205,98 per maand.
2hoog: verhuurd voor € 205,05 per maand.
3hoog: Leeg
Kapverdieping: Betreft hier de bergingen van de ondergelegen woningen waarvan 1 berging behorende bij de woning op 3hg leeg wordt opgeleverd.

Huidige jaarhuur: € 9.559,-

Zoals reeds vermeld zijn er meerder mogelijkheden qua exploitatie denkbaar aangaande dit pand.

In geval van belegging (langere termijn) zou de koper de overige bergingen in de kapverdieping kunnen afkopen van de huurders van de ondergelegen woningen om zodoende een dubbel bovenhuis te ontwikkelen. Concreet vertaald: Het samenvoegen van de lege 3e verdieping met de kapverdieping en zodoende een vrije sector appartement creeeren van ca. 1002m² met een geschatte potentiele jaarlijkse huurstroom van ca. € 24.000,-. Ook de overige 3 huurders zouden natuurlijk kunnen worden uitgeplaatst (middels financiele compensatie danwel een vervangende woonruimte). Bij totale leegkomst van het pand kan de koper namelijk 3 vrije sector woningen ontwikkelen van ca. 100m² per appartement. Geschatte huurstroom zou dan ca. € 65.000/ € 70.000 per jaar moeten zijn.

Bij ontwikkeling van het pand kan dezelfde strategie worden gevoerd als hiervoor in geval van belegging uitgelegd. Bij leegkomst van het pand kan namelijk na samenvoeging van de woningen en het creeeren van 3 vrije sector appartementen worden overgegaan tot splitsing in 3 appartementsrechten welke los verkoopbaar zijn. Op basis van de huidige markt is een conservatieve exit van ca. € 1.200.000 / € 1.300.000 zeker gerechtvaardigd.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 485.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Transport uiterlijk op 16 februari 2009.
Voorkeur voor een vaste notaris namelijk Boekel de Neree Notarissen te Amsterdam.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam (de Pijp)

Ceintuurbaan 239, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.