Beleggingspanden.nl|City page banner

GaragePark beleggen: 9% rendement en een solide belegging

Sinds 2007 biedt GaragePark Nederland multifunctionele en goed beveiligde garageboxen aan die gebruikt kunnen worden als opslagruimte, werkruimte of bedrijfsruimte. Inmiddels telt GaragePark meer dan 24 locaties over het hele land. Het succes van GaragePark is vooral te danken aan het feit dat de garageboxen multifunctioneel in te zetten zijn en daardoor de verhuurbaarheid zeer goed is, wat zeer interessant is voor beleggers!

In de grote steden gaan mensen steeds kleiner wonen en de behoefte aan extra ruimte neemt alsmaar toe. De garageboxen van GaragePark worden bijvoorbeeld gebruikt als opslagruimte, maar ook als (winter)stalling voor een auto of motorfiets. Ook zijn er bijzonder grote boxen die vooral interessant zijn voor eigenaren van een caravan, camper of boot. Daarnaast worden de boxen ook gebruikt als werkruimte door vele ondernemers, ZZP’ers en webshopeigenaren. Naast dat GaragePark hen de vrijheid geeft om een garagebox als werkplaats te gebruiken, heeft iedere garagebox  een eigen huisnummer en postbus. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid hun bedrijf hierin te vestigen en kunnen zij hun persoonlijke en zakelijke post gescheiden houden. Wel zo handig.

Om inbraak tegen te gaan is ieder park voorzien van zeer strenge beveiligingsmaatregelingen. Zo is iedere garagebox voorzien van een brand- en inbraakalarm en wordt er 24/7 toezicht gehouden door middel van beveiligingscamera’s. Toegang tot een park is alleen mogelijk door middel van een eigen keytag. Daarnaast wordt het onderhoud van iedere vestiging aangestuurd door een VvE.

Minimale onderhoudskosten, maximaal rendement

Niet alleen voor gebruikers, maar ook voor beleggers is GaragePark interessant. De garageboxen zijn van zeer duurzame materialen gemaakt en zijn onderhoudsarm. Dankzij de lage onderhoudskosten en uitstekende verhuurbaarheid, kan het bruto aanvangsrendement oplopen tot 9% per jaar!* Daarnaast hebben de boxen standaard 10 jaar garantie. Als uw box verhuurd is geweest, heeft de belegging zich tegen die tijd al lang uitbetaald. De boxen zijn daarnaast ook echt uw eigendom dus er is altijd de mogelijkheid deze weer te verkopen.

Huurgarantie

Tevens wordt er bij een investering vanaf EURO 100.000,00 een huurgarantie van één jaar afgegeven. Hiermee bent u voor het gehele jaar verzekerd van een rendement van 9%!

De voordelen van GaragePark:

 • Nieuwbouw; levering vrij op naam
 • Aantrekkelijke koopsommen
 • Gemaakt  van duurzame betonconstructie
 • Makkelijk verhuur- en verhandelbaar
 • Vrij verhandelbaar
 • Beperkt leegstandsrisico vanwege verhuurbaarheid aan zeer ruime doelgroep
 • Units staan op uitstekend beveiligde parken in Nederland
 • 24/7 camerabewaking en toezicht vanuit meldkamer
 • Waardevast; onderhoudsvrij gebouwd en nieuw geleverd
 • Verhuur- en administratief beheer mogelijk
 • Onderhoud via VvE

Voor meer informatie over de beleggingsmogelijkheden van GaragePark of voor vrijblijvende ontvangst van de beleggingsbrochure kunt u hieronder uw gegevens achterlaten. Beleggingspanden.nl is de partner van GaragePark en het aanspreekpunt voor vastgoedbeleggers.<

Heeft u een lege kavel gezien? Laat het ons weten!

Wij zijn altijd geïnteresseerd in bouwgrond van 500 tot 10.000 m2 in en rondom stedelijk gebied. De voorkeur gaat uit naar rechthoekige kavels, maar ook kavels met een lastige punt erin of een strook van 12 meter breed voldoen al. Ook als u op uw eigen terrein nog een onbebouwd stuk grond heeft en erop gebouwd mag worden, dan hebben wij zeker interesse! Wij hebben de specialisten in huis om bij de gemeentelijke instanties uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn.

Tips zijn dus altijd welkom! Als uw tip de aanleiding is geweest om een nieuw park te kunnen realiseren, zijn wij uiteraard bereid hier een vergoeding voor te betalen!

* Op basis van eerder gerealiseerd rendement.

Wilt u meer informatie? Vul het reactieformulier op onze pagina in. 

Reactieformulier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.