Nieuw aanbod en mutaties op Beleggingspanden.nl

4-2-2016

Geachte belegger,

In onze nieuwsbrief kunnen wij u vandaag wederom vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangemelde beleggingspanden en mutaties.

Nieuw aanbod

Kreitenmolenstraat 6 & 6a, 5071 BE Udenhout

Het betreft een winkelruimte met bovengelegen appartement op een goede locatie in het centrum van Udenhout. Het object is in 2011 volledig gerenoveerd en verkeert derhalve zowel aan de binnen- als buitenzijde in een goede staat van onderhoud. Bij verhuur van de winkelruimte is door de huurder fors in de winkel geïnvesteerd.

Huursom: € 35.529,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 426.000,- K.K.
(factor: 12,0)

Hertogstraat 27, 5611 PA Eindhoven

Dit beleggingspand betreft een winkel met drie bovengelegen appartementen te Eindhoven. Het object is in 2005 gerenoveerd.

Koopsom: € 545.000,- K.K.

West Achterweg 2, 3255 AZ Oude-Tonge

Dit beleggingspand betreft een twee laags pand van ca. 527m² in het dorpscentrum van Oude-Tonge. Het pand ligt naast de kerk en aan de plaatselijke winkelstraat en doet dienst als kinderopvang.

Huursom: € 20.400,- per jaar.
Koopsom: € 245.000,- K.K.
(factor: 12,0)

Indigostraat 119, 2563 RH Den Haag

Dit beleggingsobject in Den Haag betreft een tweekamer TOP-appartement gelegen op de 2e etage (bovenste etage) in een goed verzorgd kleinschalig portiekcomplex. Het appartement beschikt over ruime lichte kamers, een grote keuken en een balkon.

Huursom: € 8.496,- per jaar.
Koopsom: € 95.000,- K.K.
(factor: 11,2)

Internationaal

Coral Estate 519, Rif Sint Marie

Ruim vakantiehuis met zeven slaapkamers, zes badkamers, prive zwembad en mooi uitzicht op Curaçao.

Villa Jabes, een riante, hooggelegen villa (gebouwd onder architectuur) bestaande uit meerdere slaapkamers (zeven) en drie verdiepingen. De villa heeft veel ruimte en biedt gelegenheid voor veel privacy. Over drie zijden overdekt terras met overal geweldig uitzicht op de Caribische zee. Koel gelegen op de wind en met veel schaduw op de terrassen. Privé zwembad, waar men heerlijk kan zonnen op het terras bij de waterval en jacuzzi.

Koopsom: € 849.000,- K.K.

Mutaties

Strevelsweg 700-207, 3083 AS Rotterdam

Deze belegging betreft een functionele kantoorunit in het 'Verzamelgebouw Zuid' te Rotterdam. Het object is gelegen op de hoek van de tweede verdieping, met ruim uitzicht op het levendige Zuidplein.

Huursom: € 17.940,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 195.000,- K.K.
(factor: 10,9)
Soort mutatie: nieuw huurcontract & prijsverlaging.

Kromme Zandweg 102, 3084 ND Rotterdam

Het betreft een horecapaviljoen met eigen terras in Rotterdam. Het object is in het Zuiderpark naast de kinderboerderij gelegen. Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud.

Koopsom: € 175.000,- K.K. (btw belaste levering).
Soort mutatie: in prijs verlaagd.


Oostdijk 31, 3261 KB Oud-Beijerland

Mooi en royaal beleggingsobject gelegen midden in het mooie centrum van Oud-Beijerland op een goede winkellocatie.

Dit beleggingspand bevindt zich aan één van de belangrijkste winkeldijken van het centrum van Oud-Beijerland. Het betreft een mooie en volledig gerenoveerde winkelruimte.

Koopsom: € 339.000,- K.K.
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Westelijke Havendijk 17A, 4703 RA Roosendaal

Deze belegging bestaat uit een ruim opgezet bedrijfs-/kantoorpand te Roosendaal. Het pand wordt gedeeltelijk in de vorm van een 'sale and lease back' constructie aangeboden.

Koopsom: € 350.000,- K.K.
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Amsterdamsestraatweg 423 bis, 3553 EA Utrecht

De krappe markt voor kamerverhuurwoningen in Utrecht en daarnaast de aangescherpte normen vanuit de gemeente Utrecht inzake de omzettingsvergunningen, maken van dit object een buitenkans voor de beleggers die op zoek zijn naar een goed onderhouden en mooi renderend object.

Huursom: € 25.656,- na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom: € 305.000,- K.K.
(factor: 11,9)
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Vastgoedbeheer actie

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw portefeuille efficiënt bewaakt wordt. Als verhuurder heeft u echter te maken met onverwachte gebeurtenissen waardoor u hier vaak de tijd en aandacht niet voor heeft. Onze vastgoedbeheer partner heeft een gezonde focus op vastgoed management en is alle dagen van het jaar beschikbaar voor uw portefeuille.

Laagsteprijsgarantie!
De full-service dienstverlening wordt ondersteund door slimme ICT managementsystemen. Hierdoor houden zij hun tarieven aangenaam. Neem contact op voor deze laagsteprijsgarantie.

Actie: minimaal 10% voordeliger dan uw huidige beheeroplossing!*
Tot en met maart 2016 profiteert u van de actie in samenwerking met Beleggingspanden.nl.
U ontvangt minimaal 10% korting op uw huidige beheertarief. Indien u op dit moment geen vastgoedbeheerder heeft dan wordt deze korting aangeboden op de tarieven van de vastgoedbeheer partner.

Meer informatie en/of direct aanmelden

Advertorial

Franchiseformule HouseHunting viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. De verhuurmakelaar ziet de markt weer  aantrekken. Frank Reede, oprichter van HouseHunting, vertelt dat mede dankzij de aantrekkende verhuurmarkt de formule een aantal grote veranderingen gaat doormaken.

‘’De regels worden aangescherpt en de prijs gaat omhoog. Wat je nu ziet gebeuren op de verhuurmarkt is dat beleggers erop inspelen. Zij kopen kantoorpanden op en transformeren die tot appartementen. Deze transformaties zijn voor ons een kans’’, aldus Reede. HouseHunting heeft momenteel al 4 kantoorpanden voor de oplevering verhuurd.

Meer informatie over HouseHunting.

Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Overweegt u de verkoop van één of meerdere van uw vastgoedbeleggingen? Wij denken hierin graag vrijblijvend met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die met www.beleggingspanden.nl aan kunnen bieden. Wij zijn bereikbaar via info@beleggingspanden.nl of telefonisch op 030-225.31.12.

De uitgebreide informatie van de (nieuwe) beleggingspanden is op te vragen op www.beleggingspanden.nl onder het kopje 'aanbod'.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van uw leegstaande bedrijfspanden verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.