Nieuw aanbod | Kortingsactie en vastgoedcongres

8-11-2016

Geachte belegger,

In onze nieuw aanbod mailing van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangeboden beleggingspanden.

Ook wijzen wij u op het gratis vastgoedcongres van a.s. woensdag (nog slechts 10 kaarten beschikbaar!) en onze interessante kortingsactie.

Kortingsactie:

Verstrek Beleggingspanden.nl vóór 15 november a.s. de plaatsingsopdracht voor uw beleggingspand(en) en ontvang één van de volgende kortingen:

Eigenaar: Korting: € 250,- ex. btw op de courtage.

Makelaars:

Adverteren:
Korting: € 100,- ex. btw op het reguliere advertentietarief.
Strippenkaart: plaatst u jaarlijks meerdere panden, kies dan voor een strippenkaart (vijf plaatsingen voor de prijs van vier).

Courtage delen (no cure no pay):
Korting: € 250,- ex. btw op de courtage.

Onze algemene plaatsingsmogelijkheden en de aanvullende informatie vind u op onze site.

Voor vragen en/of de voorwaarden bel (030-225.31.12) of mail (info@beleggingspanden.nl).

Nieuw aanbod

Mors 11 en 11b, 7151 NK Eibergen

Het aangeboden beleggingsobject betreft een bedrijfspand, bestaande uit kantoorruimte, showroom, opslagruimte en een dienstwoning, gelegen op een ruim perceel.

Huursom: € 87.541,- per jaar (deels geprognosticeerd).
Koopsom: € 850.000,- K.K.
(factor: 9,7)

Wormerweg 4, 1311 XB Almere

Goed renderende belegging op GaragePark Almere!

GaragePark Almere telt 230 multifunctionele, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits in de vorm van garageboxen. Het park is sinds haar oplevering in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer.

Huursom: € 7.200,- excl. G/W/L en servicekosten per jaar.
Koopsom: € 74.900,- K.K.
(factor: 10,4)

Slotlaan 306a, 3701 GX Zeist

Vrijwillige veiling via Vastgoedveiling Utrecht/Gooi, te houden op 11 november 2016.

Dit beleggingsobject betreft een zeer fraaie winkel op A1 locatie gelegen in dé winkelstraat van Zeist.

Huursom: € 24.000,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 285.000,- K.K.
(factor: 11,9)

Meerdere adressen, Den Haag

Online openbare veiling van vier beleggingsobjecten in Den Haag. Dinsdag 6 december 2016.

Koopsom: online openbare veiling.

Molkereiweg 3, 4770 Heppenbach (België)

Aangeboden wordt deze vrijstaande recreatiewoning van circa 225 m² gelegen te Heppenbach in de oostelijke Ardennen te België. Tevens beschikt het object over een dubbele garage met een oppervlakte van circa 49 m².

Koopsom: € 185.000,- K.K.

Mutaties

Koning Willem III straat 21, 4615 AH Bergen op Zoom

Het betreft een beleggingsobject bestaande uit 11 studio\'s te Bergen op Zoom. Het object verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.

Huursom: € 71.136,- na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom: € 670.000,- K.K.
(factor: 9,4)
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Koningin Wilhelmina Boulevard 12A, 2202 GT Noordwijk

Deze belegging betreft een goed lopend horecaobject op A1 locatie te Noordwijk aan Zee. Het restaurant verkeert in uitstekende staat van onderhoud aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Direct gelegen aan de druk bezochte boulevard en het strand, nabij het hoofdwinkelgebied, de Hoofdstraat en haar zijstraten.

Koopsom: € 749.000,- K.K.
Soort mutatie: prijsverlaging.

Watertoren 51A, 3247 CL Dirksland

Dit beleggingspand betreft een kantoorruimte van ca. 115 m² te Dirksland. Het object is op de eerste verdieping gelegen en verkeert in een goede staat van onderhoud.

Huursom: € 12.228,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 99.500,- K.K.
(factor: 8,1)
Soort mutatie: huurverlenging.

Vacature: backoffice en ondersteuning bij Beleggingspanden.nl

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die beschikbaar is voor 32 tot 40 uur per week, op ons nieuwe kantoor in Soest. Het huidige team van Beleggingspanden.nl bestaat uit een team van zes medewerkers waarbij we momenteel op zoek zijn naar backoffice ondersteuning.

Voor meer informatie over de actuele vacature zie verdere informatie op onze website.

Advertorial

Wij kunnen beleggingspanden financieren in de meeste plaatsen in Nederland tegen een gunstige rente en nette voorwaarden. Het is mogelijk om te financieren tot circa 80% van de marktwaarde. Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen financieren verstrekken vanaf 120.000,- tot aan boven de 10 mln euro.

Wanneer u meer wilt weten kunt u ons contact formulier invullen. U wordt dan binnen 1 werkdag door een deskundige adviseur van ons kantoor gebeld. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Gratis vastgoedcongres - De laatste 10 kaarten!

A.s. woensdag 9 November 2016 is Beleggingspanden.nl wederom aanwezig op het door Vastgoedvergelijker.nl georganiseerde gratis toegankelijke congres.

Nieuwe Keynote Speaker: Ronald Verhoeven van de Autoriteit Financiële Markten.

De derde editie van het congres heeft als doel particuliere en semi-professionele beleggers te informeren over verschillende vastgoedmarkten en heeft meerdere sprekers die hun visie op vastgoed vrijgeven. Niet het vastgoedfonds staat centraal maar juist de vastgoed categorie waarin deze partijen beleggen. Want de grote vraag is: Waarom kiezen deze partijen voor specifiek deze categorie? Wat zijn de vooruitzichten? Welke kansen liggen er? Op dit gratis* toegankelijke congres praten vier gerenommeerde aanbieders u tot in detail bij over de kansen in de vastgoedmarkt.

Het congres vindt plaats op 9 November 2016 , in het Novotel Amsterdam (nabij Amsterdam RAI). U kunt zich gratis* inschrijven voor dit congres (er zijn echter maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar) door uw naam, adres, telefoonnummer en email te sturen naar info@beleggingspanden.nl, waarna u van de organisator zo spoedig mogelijk uw reserveringsnummer ontvangt.

*de entree van het congres is gratis, echter wanneer er niet 48-uur van tevoren wordt afgemeld bij eventuele verhindering dan brengen wij € 25,- exclusief btw aan administratiekosten in rekening.

De uitgebreide informatie van de (nieuw) aangeboden beleggingspanden is op te vragen onder het kopje \'aanbod\' van www.beleggingspanden.nl.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van bedrijfspanden (te huur / te koop) verwijzen wij u graag door naar de enige GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.