Max Property Group lanceert nieuw Vastgoedfonds voor Duitsland

9-10-2017

Fonds details

Het nieuwe Vastgoedfonds van Max Property Group is vandaag live gegaan. Het Fonds richt zich op de Duitse residentiele vastgoedmarkt in Nedersaksen en wil in totaal €2.495.000 ophalen via een obligatie-uitgifte. De obligaties hebben een vaste rente van 8% plus een winstdeling van de meerwaarde van de vastgoedportefeuille, wat op een geprognosticeerd rendement van 14.6% per jaar uitkomt over de looptijd van 10 jaar. Meerwaarde is inclusief afschrijving en aflossing van de hypotheek.


Documentatie

De documentatie over het Fonds (zoals de Brochure, Prospectus, Informatiedocument en het Inschrijfformulier) is op de website van Max Property Group (www.maxpropertygroup.com) te vinden.

Het Informatiedocument is in het nieuwe standaardformaat wat vanaf 1 oktober verplicht is door de AFM. Verder is het Fonds dus ook aangemeld bij de AFM, alhoewel het niet onder toezicht staat van en de documentatie ook niet is getoetst door de AFM.


Testcasus

Max Property Group heeft zelf een testcasus gedaan door een vastgoedportefeuille van €2.1M aan te schaffen tijdens 2017 om de nummers in het financiële model te bevestigen. Ook deze vastgoedportefeuille staat zowel op de website als in het Prospectus duidelijk omschreven.

 

Mocht u interesse hebben in het Fonds, neem dan contact op met Max Property Group.

 

Geschreven door drs. Esther Dekker, vastgoed directeur Max Property Group Nederland.


Over Drs. Esther Dekker

Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen ect. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt.

Wilt u meer weten over investeren in onze vastgoedfondsen? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.maxpropertygroup.com. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs.

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.