Update uw zoekprofiel!

31-10-2017

Het gaat steeds beter met de Nederlandse economie en dit is voor iedereen goed nieuws. Mensen hebben meer te besteden en geven dan ook meer uit. De huizenprijzen zijn enorm gestegen en de beleggers zijn actiever dan ooit. De lage rente bij de bank speelt een grote rol in de beslissing die mensen maken om het geld van de spaarrekening af te halen en over te stappen naar beleggen in vastgoed. Record na record wordt gebroken en beleggers zijn op zoek naar mooie nieuwe panden om toe te voegen aan de portefeuille.

Om het juiste pand te vinden dat bij u past is er vaak een lange zoektocht vereist. U kijkt naar de regio, het type vastgoed en dit moet natuurlijk ook binnen uw budget zijn. Na lang zoeken denkt u het juiste pand gevonden te hebben maar achteraf blijkt hier toch wat mis mee te zijn en begint de zoektocht weer van vooraf aan. Dit kost een hoop kostbare tijd en deze tijd heeft u nodig voor andere werkzaamheden.

Vul uw zoekprofiel aan in ons beheersysteem of stuur ons een e-mail zodat wij passend (discreet) beleggingsvastgoed aan uw account kunnen koppelen. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden wanneer iets in het aanbod komt dat aansluit bij uw zoekprofiel. U kunt uw wensen voor een beleggingspand sturen naar: info@beleggingspanden.nl en dan zorgen wij dat uw zoekprofiel helemaal compleet is.

Dus bent u op zoek naar een nieuw beleggingspand en heeft u uw zoekprofiel nog niet up-to-date, laat het ons weten en wij helpen u met de zoektocht naar dé belegging waar u naar op zoek bent!

Wij zijn u graag verder van dienst bij het vinden van een passende vastgoedbelegging.


Benieuwd naar de statistieken van de Nederlandse markt? Lees het hierVolg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.