Vastgoedbeleggers Lenteborrel met Vastgoeddating | 23 mei 2018

15-4-2018
Vastgoedbeleggers Lenteborrel met Vastgoeddating | 23 mei 2018

Vastgoedbeleggers Lenteborrel met Vastgoeddating | 23 mei 2018

De Vastgoedbeleggers Lenteborrel wordt georganiseerd door VGME en Beleggingspanden.nl. De Lenteborrel zal zich bij aankomst eerst richten op kennisdeling doormiddel van vastgoeddating. 

Vastgoeddating: 
Bij aankomst op de Vastgoedbeleggers Lenteborrel kies je uit een tweetal actuele onderwerpen waarover je graag met collega-vastgoedbeleggers zou willen brainstormen. Gedurende de vastgoeddating-rondes kan je deze middag vastgoedkennis delen en opdoen.

Programma: 
17.00 - 17.30 uur: Inloop & welkom
17.30 - 18.00 uur: Vastgoeddating ronde 1
18.00 - 18.15 uur: Wissel
18.15 - 18.45 uur: Vastgoeddating ronde 2
18.45 - 19.30 uur: Vastgoedbeleggers Lenteborrel

Gezamenlijk beschikken we over een enorme hoeveelheid vastgoedkennis, en wat is er nu een betere gelegenheid om kennis te kunnen delen en opdoen dan met een drankje in de hand op de bijzondere locatie Boerderij Het Gagelgat te Soest? 

Mis deze Vastgoedbeleggers Lenteborrel niet! Klik hier om je aan te melden of stuur een email aan info@beleggingspanden.nlGratis entree, alleen op basis van aanmelding (€ 50,- indien NO SHOW). Beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

 

Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is de grootste online aanbieder van vastgoedbeleggingen van Nederland en is gespecialiseerd in de verkoop van verhuurd onroerend goed en sale en lease back constructies. Een jonge organisatie binnen een zeer interessante en professionele markt. Binnen deze traditionele markt maakt Beleggingspanden.nl al ruim 19 jaar (sinds 1998) gebruik van het internet om zo de markt doorzichtiger en toegankelijker te maken voor allerlei verschillende vastgoedbeleggers.

VGME

VGME is een kennisorganisatie van ruim 420 vastgoed-experts met als doel gezamenlijk de vakkennis in de vastgoedsector te optimaliseren doormiddel van kwalitatieve evenementen met hoogstaande sprekers. Door het bijwonen van deze evenementen worden Permanente Educatie (PE) punten aan de leden toegekend, waarmee wordt aangetoond dat vakkennis up-to-date gehouden wordt en hiermee de RVGME-titel gevoerd mag worden.

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.