Nieuw aanbod en mutaties

4-11-2021
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Provincialeweg 98, 4909 AL Oosteind
Interessant beleggingsobject bestaande uit vier delen, die al dan niet afzonderlijk te verhuren zijn: tankstation, kantoor-/winkelruimte, bedrijfshal, bedrijfswoning en een wasstraat. Het object is centraal gelegen in de dorpskern van het sfeervolle lintdorp Oosteind, nabij Oosterhout (NB), Breda en Tilburg. Op langere termijn heeft het object herontwikkelingspotentie (bijvoorbeeld appartementen), gezien de ligging. 

Het tankstation is reeds verhuurd aan een oliemaatschappij, de overige onderdelen nog niet. Totale huurpotentie inclusief huur van het tankstation bedraagt circa EUR 90.000,- per jaar. 

Hoogstraat / Brugstraat, Roosendaal
In het centrum van Roosendaal bieden wij u dit cluster van panden aan welke momenteel verhuurd zijn. Deze cluster bieden wij aan als herontwikkeling waar reeds ontwerpen voor zijn gemaakt. De ontwikkeling betreft een combinatie van appartementen en parkeergelegenheid.
De vraagprijs is een bieden vanaf prijs, gebaseerd op de mogelijkheden en kansen van de (her)ontwikkeling.

Eerste Van Swindenstraat 92, 1093 GJ Amsterdam
Volledig verhuurde winkel van 118 m² gelegen aan de Eerste van Swindenstraat midden in het bruisende Amsterdam-Oost en om de hoek van de dagelijkse Dappermarkt en het groene Oosterpark. Er is hier een groot aanbod aan winkels en cafés/restaurants te vinden. 

De bereikbaarheid is goed; het object is op loopafstand gelegen van diverse tram- en buslijnen en het Muiderpoort station. Daarnaast is het object ook goed bereikbaar via de A10.

Blondeelstraat 118 en Rotterdamsedijk 45 + 193C, Rotterdam
Portefeuille van drie zelfstandige appartementen van in totaal 223 m² in Schiedam en Rotterdam voor een Joint Venture (JV). Er wordt een nieuwe BV opgericht waarin u samen met de verkoper eigenaar wordt van het vastgoed. De appartementen zijn allen in 2021 verbouwd en vallen in de vrije sector. 

Middenstraat 25, 4702 GA Roosendaal
Kamer/studio verhuurpand van circa 243 m² gebruikersoppervlakte is gelegen in de karakteristieke Sint Josephbuurt te Roosendaal. Het pand is goed bereikbaar en met veel voorzieningen in de buurt. Het object is verhuurd in 9 afzonderlijke onzelfstandige kamers/studio’s.

Galvanistraat 63, 2517 RB Den Haag
Geheel pand van in totaal 261 m² op een perceel van 160 m² in gedateerde staat, eigen grond, deels verhuurd. Niet juridisch gesplitst, wel als twee adressen in BAG. Het betreft een benedenwoning van 122 m² en een bovenwoning met vergunning voor verhuur van zeven kamers.  Het object is momenteel deels verhuurd. 

Korte Molenstraat 9 9D, 5431 DT Cuijk
Een langjarig verhuurde winkelruimte met een oppervlakte van ca. 579 m² (471 m² winkelruimte en ca. 108 m² magazijn), alsmede een voor onbepaalde tijd verhuurde bovenwoning (ca. 102 m²), gelegen aan de Korte Molenstraat te Cuijk. De winkelruimte is langjarig verhuurd aan de landelijke retail keten Xenos.

Doklaan 81 B, Kwartelstraat 14 C & Sperwerstraat 14 A 81, Rotterdam
Een portefeuille van drie zelfstandige verhuurde appartementen van in totaal circa 198 m² (conform BAG) in Rotterdam-Zuid. Allen zijn gelegen in een actieve vve. Twee objecten zijn gelegen op eigen grond en een object op afgekochte erfpacht. 

Mutatie aanbod

Lavasweg 95-101, 3193 GC Hoogvliet Rotterdam
Winkelruimte van circa 533,47 m² v.v.o. thans verhuurd aan een kledingoutlet met een huurcontract lopende tot 1 januari 2024. Het object verkeert in een degelijke staat van onderhoud en heeft de beschikking over een energielabel A. De huurder zit sinds 1 september 2017 op locatie. Onderdeel uitmakende van een actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 763,55 per maand / € 9.162,60 per jaar.

Soort mutatie: huurverlenging

Parallelstraat 59 AB, 3043 GM Rotterdam
Twee appartementen, respectievelijk 58,5 m² en 92,8 m² groot, gelegen in de wijk Overschie te Rotterdam. Op korte afstand van de Burgemeester Baumannlaan met daar de diverse winkelvoorzieningen, waaronder de supermarkt Dirk van den Broek, de LIDL en de Plus. Het object is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar en aan de voorzijde zijn er voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. 

Betreft een bieden vanaf prijs.

Klompstraat 1 -9, 6411 KR Heerlen
Een grotendeels verhuurde ‘plint' van in totaal 4.219,87 m² VVO op de begane grond, gelegen tegen het winkelcentrum van Heerlen. Het object heeft een zeer langgerekt front met veel lichtinval. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van het stadskerngebied van Heerlen. Het centrum is op loopafstand en tegenover het object ligt het Wilhelminaplein waar veel gezellige horecagelegenheden te vinden zijn. Met de auto is het object goed bereikbaar.

Soort mutatie: volledig verhuurd

Verkocht

Verlengde Kerkweg 1, 2981 GE Ridderkerk
Royale solitaire kantoorvilla in het hart van het centrum van Ridderkerk aan de Verlengde Kerkweg 1. In de directe omgeving van winkels -en dus het winkelend publiek-, aan een doorgaande weg en met het openbaar vervoer (bushalte) bijna letterlijk voor de deur. Door de unieke architectuur valt het pand direct op en, mede daardoor, het bedrijf dat zich hier zal vestigen. In 2019 is het pand nog voor een groot deel gerenoveerd en geheel in de stijl van nu: zakelijk en modern, maar sfeervol. 

De kantoorvilla bestaat uit vier verdiepingen met meerdere kantoorruimtes, een pantry en een toiletruimte.

Hogewoerd 167 167A en 167B, 2311 HL Leiden
Rijksmonument bestaande uit twee appartementen, twee studio's en vier studentenkamers met een totale gebruikersoppervlakte van 273,50 m² (conform NEN-2580) gelegen in het centrum van Leiden. Het object is gelegen in het bruisende hart van Leiden, tussen het Plantsoenpark, het Katoenpark en diverse woon-, werk-, winkel- en horeca faciliteiten. Op loopafstand zijn diverse mogelijkheden tot het gebruik van het openbaar vervoer. 

Raadhuisstraat 1 ,3,7,11,15 en 17, 3891 EB Zeewolde
Vier verhuurde winkels en een tandartspraktijk van in totaal 673,24 m² v.v.o. (conform NEN-2580), gelegen aan de Raadhuisstraat in het centrum van Zeewolde. 

De objecten zijn gelegen op een A1 locatie binnen het winkelcentrum genaamd Winkelhaven en zijn momenteel verhuurd aan een bloemenzaak, kapper, lingeriewinkel, een kledingwinkel en een tandartspraktijk. 

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.