Nieuw aanbod en mutaties week 45

11-11-2021
Nieuw aanbod en mutaties | Beleggingspanden.nl

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Den Bosch - Scheidingstraat 11 en 13
Een winkelruimte van 141 m² op een hele centrale locatie in ’s-Hertogenbosch op circa 70 meter van de Markt met een rendement van circa 6%. 

Het betreft de gehele begane grond. Het huidige huurcontract loopt tot en met 31 januari 2023. De huidige huurder is tevreden over de locatie en heeft niet de intentie om de huurovereenkomst te beëindigen. Daarnaast is er ook een vergunning door de gemeente afgegeven om op deze locatie op de begane grond 2 woningen te realiseren.

Den Haag - Noorderbeekdwarsstraat 108 & 108a
Dubbel bovenhuis uit 1905 van in totaal circa 101 m² grootte, gelegen in het gewilde Valkenboskwartier te Den Haag. In de directe omgeving zijn diverse winkelvoorzieningen gelegen, waaronder de Albert Heijn, de Jumbo en de Etos. Het centrum van Den Haag is op slechts tien minuten fietsafstand gelegen.

Heerlen - Italiëlaan 7
Ruim en praktisch ingedeelde 6-kamer appartement van circa 127 m² w.o., gelegen aan een rustige straat, in het geliefde en groene dorp Heerlerheide op fietsafstand van het centrum. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een nieuwe keuken. 

Den Haag - Lutherse Burgwal 5 & 5A
Het object betreft een rijksmonument aan de grote markt met een hotelvergunning gelegen in het centrum van Den Haag. Op de begane grond van het pand bevindt zich een café met een totale gebruiksoppervlakte van 58,60 m² (conform NEN-2580). Het hostel is opgedeeld in negen kamers en heeft een logiesfunctie (hostel), waarvoor een vergunning is verleend. Het hostel heeft een gebruiksoppervlakte van in totaal 168,10 m² (conform NEN-2580).

Den Haag - Prins Hendrikstraat 27 A, B en C
Drie zelfstandige woningen van in totaal circa 185 m² in het Zeeheldenkwartier in Den Haag.

Bouwjaar 1890, met behoud van originele details in de gemeenschappelijke ruimtes. Het object is aan de binnenzijde geheel gerenoveerd. Met een aanvullende investering van maximaal € 50.000 (dubbele beglazing voorzijde woningen en zonnepanelen op het dak) kan het energielabel worden opgetrokken naar een 'B-label' voor de drie woningen. Bij mutatie kan de totale jaarhuur eenvoudig naar € 42.000. De eventuele nieuwe jaarhuur is gebaseerd op vergelijkbare huurwoningen in dit deel van de stad.

Tilburg - Borodinstraat 116
Goed onderhouden kamerverhuurpand met een oppervlakte van 109 m² met een kamervergunning voor vijf personen. 

De woning ligt op een loopafstand van nog geen vijf minuten van het Wagnerplein, het winkelcentrum van Tilburg Noord. Gelegen nabij uitvalswegen en met bushaltes  om de hoek. Met de auto is het centrum van Tilburg met vijf minuten te bereiken.

Meerssen - Houthemerweg 95
Goed onderhouden camping gelegen in de natuur, alsmede de bijbehorende bijgebouwen o.a. sanitaire ruimten, werkplaats, kantoor, twee vakantie-woonunits, 35 staanplaatsen inclusief de vrijstaande (dienst)woning met ondergrond, erf, tuin en verdere aanhorigheden. Het geheel is gelegen op een perceel van 7.255 m².  

In het bijgebouw is het eventueel mogelijk om twee appartementen te realiseren. Het camping terrein zou tevens geschikt zijn om eventueel ook een camper camping, tiny houses of bijvoorbeeld lodges te plaatsen.

Franeker - Noorderbolwerk 11 A
Ruim en praktisch ingedeelde 2-kamer appartement van circa 66 m² w.o., gelegen aan een rustige straat, in het geliefde en groene dorp Franeker op loopafstand van het centrum. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer, 1 slaapkamer (uitbreiding mogelijk) en een nieuwe keuken. 

Het appartement wordt vrij van huur en gebruik geleverd. De geprognosticeerde kale huurprijs is circa € 750,- per maand

Mutatie aanbod

Amsterdam - Da Costakade 63 H
Sociaal verhuurde benedenwoning van circa 144 m² bestaande uit een begane grond verdieping van circa 69 m² en een kelderverdieping (bouwjaar 2008) met een goede plafondhoogte (ca. 2,6m) en een oppervlakte van circa 75 m². De woning beschikt over een diepe tuin en is gelegen aan het water van de Da Costakade. Door de vorige eigenaar is de fundering vernieuwd waarbij er een kelderbak is gerealiseerd van 2,6 meter hoog. Deze kelder is niet toegankelijk voor de huurder.

Soort mutatie: in prijs verlaagd. 

Verkocht

Hoogeveen - Hoofdstraat 163
Winkelpand met zeer representatieve grote glazen pui, met magazijn en kleedkamers, personeelsruimte en pantry op de verdieping. Gelegen in het centrum van Hoogenveen op een absolute A1 locatie in de zeer drukke Hoofdstraat. Alle grote landelijke winkel ketens zitten in de directe omgeving. Openbaar vervoer en parkeren in de directe omgeving en op loopafstand.

Het pand is grotendeels nieuw opgetrokken in 2006 met duurzame materialen, technische staat van onderhoud is uitstekend.

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.