Nieuw aanbod en mutaties week 46

18-11-2021

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Den Haag - Laan van Meerdevoort 37A
Horecapand van circa 103 m² op een unieke locatie in een van de duurste wijken van Den Haag waar de achtertuin grenst aan de tuin van het Vredespaleis. Het pand is gelegen in de wijk Zorgvliet. Midden tussen het centrum en het strand vind je de wijk Zorgvliet, een groene wijk met een mix van monumentale en moderne villa’s. De huidige huurder Warunee Thai Food huurt de ruimte al sinds 2001.

Breda - Olmstraat 14
Jaren ‘30 tussenwoning, van circa 98,4 m² gebruikersoppervlakte wonen, thans in gebruik als kamerverhuurpand met vijf onzelfstandige wooneenheden. De binnenstad van Breda alsmede de diverse hogescholen zijn binnen tien tot vijftien minuten fietsafstand gelegen. 

Den Haag - Veluweplein 8
Verhuurd vijfkamer top hoek appartement gelegen tegenover het Zuiderpark met een achterbalkon en een fietsenberging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de derde (top)etage en heeft de beschikking over vier slaapkamers.

Amsterdam - Albert Cuypstraat 201 H
Te koop wordt aangeboden een verhuurde winkelruimte van circa 90 m², gelegen aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Het object bestaat uit een van origine twee verhuurde winkelruimtes, welke zijn verworden tot één geheel, gelegen aan de populaire Albert Cuypmarkt. De winkel is in zijn geheel verhuurd aan Sportshop Peter Jan.

Lelystad - Griend 16 8
Tussenwoning van circa 126 m² met vergunning kamerverhuur op een perceel van 176 m² eigen grond. Op dit moment is de woning niet verhuurd. De woning beschikt over een vrijstaande berging en biedt ontzettend veel ruimte met vier slaapkamers (incl. zolderkamer). De bouwstijl (houtskelet) in combinatie met geheel dubbel glas biedt een hoogwaardige isolatiewaarde en maakt het een prettige woning om in te leven.

Nieuwegein - Muntplein 14
Een verhuurde winkelruimte van circa 100 m², gelegen aan Muntplein 14 in Winkelcentrum Muntplein te Nieuwegein. Winkelcentrum Muntplein is met meer dan 25 winkels het één na grootste winkelcentrum van Nieuwegein. Het winkelcentrum heeft de focus op dagelijkse producten en is een mix van lokale- en nationale ketens.

Steenwijk - Eeserwold
Nog vijf moderne bedrijfsunits van ieder  50 m² te koop. Deze zijn allemaal naast elkaar gesitueerd en zijn ook in één blok te koop. Op het bedrijvenpark Eeserwold aan de Eeser hout worden op een kavel van 2.320m²  door ODH Vastgoedontwikkeling BV 16 moderne bedrijfsruimtes ontwikkeld.

Amsterdam - Piet Gijzenbrugstraat 13
Het object bestaat uit drie appartementen en vier bergingen en is gelegen in de Amsterdamse Hoofddorppleinbuurt. Het object beschikt over de mogelijkheden om de begane grond 2,5 meter vergunningsvrij uit te bouwen en op termijn de bergingen te betrekken bij de derde bouwlaag. De totale oppervlakte is 192,40 m² verdeeld over drie appartementen van in totaal 170,40 m² G.O. en vier bergingen van in totaal 22 m² G.O.

Kloosterzande - Hof te Zandeplein 24
Een verhuurd pannenkoekenhuis met bovenwoning op een ruim kavel van in totaal 1.091 m², met een v.v.o. van in totaal 666,61 m², gelegen aan de Hof te Zandeplein 24 in Kloosterzande. Het object is een restaurant met meerdere zalen en een grote professionele keuken op de begane grond en een woning op de eerste verdieping. De bovenwoning bevat een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Kampen - Oudestraat 22 22A, 22B
Woning-/winkelpand met een oppervlakte van circa 182 m² gelegen in het centrum van Kampen. Het object betreft een geheel pand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond en een tweetal zelfstandige woningen verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. 

Mutatie aanbod

Amsterdam - Elandsstraat 3
Geheel pand – Vrij van huur – Eigen grond
Het betreft een volledig object bestaande uit drie woningen en een commerciële ruimte op de begane grond van in totaal 442 m² VVO (conform NEN- 2580). Er zijn reeds impressies en bouwkundige tekeningen gemaakt voor het realiseren van een kelderbak van circa 81 m². Verder kunnen er mogelijk meerdere units gebouwd kunnen worden of kan de begane grond getransformeerd worden naar woonruimte. Dit is nog niet vergund. Hiermee komt het totaal metrage op 523 m².

Soort mutatie: wordt leeg, vrij van huur en ontruimd opgeleverd

Rotterdam - Coolsingel 107 A en 107 B
Twee verhuurde winkelruimtes van respectievelijk circa 24 m² en circa 38 m² gelegen op een A1-locatie in het centrum van Rotterdam voor de hoofdingang van warenhuis de Bijenkorf.

De winkelruimte betreft een vrijstaand pand gelegen aan de Coolsingel in Hartje Rotterdam.

Verkocht

Oosterhout - Arendshof 48-52
Winkelruimte van in totaal 267,02 m² v.v.o. gelegen in het winkelcentrum van Arendshof. De winkelruimte is langjarig verhuurd aan Specsavers, de oogspecialist.

In december 2020 heeft gemeente Oosterhout Arendshof II aangekocht (betreft het achterste gedeelte van het winkelcentrum). Met deze aankoop wil de gemeente een bepalende rol spelen in de transformatie van de binnenstad. In totaal wordt 9.000 m² retail onttrokken uit de markt en wordt er plaat gemaakt voor het nieuwe gemeentehuis, appartementen en ruimten voor de dienstverlening. Diverse huurders zijn al verplaatst naar Arendshof. Hier wordt gedacht aan een gemengd gebied van winkels, wonen en maatschappelijke functies. 

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.