Nieuw aanbod en mutaties week 47

25-11-2021

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Best - Boterhoek 6-8
Goed onderhouden winkelruimte van totaal 309 m² waarvan 44 m² magazijnruimte in het centrum van Best. Ideaal als beleggingsobject! Gelegen in het bruisende en levendige Winkelcentrum Boterhoek. De winkel is verhuurd aan Blokker. De huurprijs bedraagt € 70.000,- ex btw en wordt jaarlijks geïndexeerd. Huurcontract loopt tot 31 maart 2025.

Dordrecht - Toermalijnring 1100 -1116
Geheel verhuurd multi-tenant bedrijfscomplex van in totaal 1.200 m² kantoor/bedrijfsruimte gelegen aan de Toermalijnring 1100-1116 te Dordrecht. Het betreft een modern complex gebouwd in 2005. Het bedrijfscomplex bestaat uit 10 bedrijfsunits bestaande uit 60 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 60 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Het gehele complex beschikt over energielabel A en is volledig gasloos.

Winterswijk - Roelvinkstraat 63 65, 67, 73 en 75
Beleggingsobject bestaande uit zes winkel-/horecapanden van in totaal circa 368 m² op een perceel van 321 m² in het centrum van Winterswijk. De Roelvinkstraat sluit aan op de Misterstraat, de hoofdwinkelstraat van Winterswijk. Conform het bestemmingsplan is wonen boven winkels toegestaan. Aangezien boven de winkels kantine/kantoor aanwezig is, bestaat de mogelijkheid dit alles tegen geringe kosten te splitsen. Totale huuropbrengst inclusief prognose = € 49.592,53 per jaar

Arnhem - Looierstraat 24
Een winkel-/kantoorruimte van circa 52 m² met kelder/opslagruimte van circa 57 m² in het centrum van Arnhem. Rand binnenstad Arnhem, aan de doorgaande winkelstraat de Looierstraat. Deze straat loopt van het Gele Rijdersplein tot het Johny van Doornplein, waar onder ander de winkels Coolblue en Backwerk zijn gevestigd.

Sprang-Capelle - Kerkstraat 63
Dit voormalige horecapand met een zeer forse oppervlakte biedt tal van mogelijkheden. Het heeft een brede gemengde bestemming die onder andere omvat wonen, horeca en niet-publieksgerichte voorzieningen. Op dit moment is het pand niet verhuurd. Op het terrein van ruim 2.300 m² zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig plus een beschutte tuin, voorzien van een modern vrijstaand bijgebouw. Hierin is momenteel een kookstudio aanwezig. De gemeente Waalwijk heeft recent aangegeven open te staan voor de realisatie van twee woningen in het bestaande pand.

Den Haag - Marktweg 160-174
Het object betreft vijf aaneengesloten percelen. Het object bestaat uit een viertal volledig gerenoveerde woningen van circa 51 m² op de begane grond, vijf dubbele bovenhuizen van 97 m² g.o. en een bedrijfsruimte op de begane grond. De bedrijfsruimte wordt momenteel gerenoveerd en wordt in gerenoveerde staat opgeleverd. Het object wordt in volledig verhuurde staat opgeleverd. Er is sprake van een aanzienlijke huurpotentie, aangezien een aantal appartementen laag verhuurd zijn. Het object omslaat in totaal circa 689 m² woonoppervlakte en 79 m² bedrijfsruimte. De commerciële ruimte is verhuurd aan een aannemer.

Burgum - Dukatewei 2
Geheel park met bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Burgum. Gebaseerd op de advieshuurprijzen heeft u een bruto aanvangsrendement van maar liefst 8% met een netto rendement van ca. 7%. Naast de jaarlijkse huurprijsverhogingen kunt u ook rekenen met een mooie waardestijging van de boxen zelf. Dit bedrijvenpark is door haar situering de meest gewilde locatie van de regio. Burgum functioneert als regionaal centrum voor wonen, werken en recreëren in het gebied tussen Leeuwarden, Drachten en Dokkum.

Sneek - Spitaal 47 52
Een zestal garageboxen, in verhuurde staat, ideaal gelegen op een garageplein aan de Spitaal te Sneek. Geschikt als extra ruimte voor bijvoorbeeld een old-timer, motor, extra opslag of voor om te klussen.

Rotterdam - Statenweg 159 C
Kamerverhuurappartementen van in totaal circa 130 m² in geliefde wijk Blijdorp te Rotterdam. De appartementen zijn verdeeld over de derde en vierde woonlaag. Er is een onttrekkingvergunning voor kamerbewoning verleend voor vijf personen. Momenteel verhuurd aan vijf huurders.

Rotterdam - Aegidiusstraat 78
Turn Key appartement met een oppervlakte van 138 m² (volgens BAG) in centrum Kralingen. De locatie is zeer gewild bij internationale studenten van Erasmus, Rotterdam Business School en Rotterdamdam School of Management. Het pand heeft zeven slaapkamers, een woonkamer en een eethoek en tevens twee badkamers en een ruime patio-tuin. Kamerverhuurvergunning op het pand, voor maximaal zeven bewoners.

Arnhem - Van Wageningenstraat 51
Volledig verhuurd jaren '30 huis gelegen op een aangename plek: dicht bij het stadscentrum, het station en Arnhems mooie parken en bossen, in de mooie glooiende van Wageningenstraat in de wijk Heijenoord, met gratis parkeren in de straat.

Rotterdam - Schiedamseweg 102 AB
Te koop wordt aangeboden een object gelegen aan de Schiedamseweg 102A & 102B in Rotterdam Delfshaven. Het object betreft een geheel pand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond en zes zelfstandige woningen op de verdiepingen. Het object is gelegen op eigen grond.

Den Haag - Tramstraat 8
Dit leuke appartement is gelegen op de 1e verdieping. Ideaal gelegen in het centrum van Loosduinen, op loopafstand van diverse winkelaanbod en op woensdag de markt op het Loosduinse Hoofdplein. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd en verkocht.

Eibergen - Brink 4 4a - 6
Vier winkelunits gelegen op een centrum locatie, directe belendingen worden gevormd door appartementen en diverse winkels zoals een slagerij, bakker en een Jumbo Supermarkt. De vier winkel panden zijn op de beganegrond gesitueerd en in gebruik als een dierenspeciaalzaak, een dierenarts, een kapsalon en een juwelier.

Breda - Haagdijk 259 259a & 261
Geheel opstal van in totaal circa 459 m² bestaande uit twee winkels, twee bovenwoningen en een bijgebouw op een perceel van 228 m² eigen grond in het centrum van Breda. De bovenwoningen worden ieder aan vier studenten verhuurd. Het complex is zeer gunstig gelegen in een winkelstraat op loopafstand van de binnenstad. Binnen het bestemmingsplan is het mogelijk om de leegstaande winkel en het bijgebouw te transformeren naar woonruimten. Hier is echter nog geen vergunning voor aangevraagd.

Eibergen - Steinkampsweg 7
Met ‘CombiPark Eibergen’ wordt een prachtig bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘De Kiefte’ te Eibergen gerealiseerd. ‘CombiPark Eibergen’ voorziet in bedrijfsunits vanaf 40 m2 tot wel 700 m2 op de begane grond. Kiest u voor een verdiepingsvloer dan verdubbelen de metrages, het is volledig aan u.

Delft - Vulcanusweg 271 273 en 275
Een verhuurd (triple net) bedrijfsgebouw met herontwikkelingspotentie in de toekomst, gelegen aan de Vulcanusweg 271-275 te Delft. Het object is gesitueerd op een breed perceel ter grootte van 5.247 m². Het gebouw kent een oppervlakte van in totaal ca 4.113 m ² v.v.o. onderverdeeld in een grote bedrijfsruimte, klein component kantoorruimte en een bedrijfswoning. Aan de voorzijde is de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.  Het geheel is gelegen op eigen grond. De enkelbestemming betreft bedrijventerrein, tot en met categorie 2. 

Internationaal aanbod

Valencia - Avenida del Regne 87
Appartement van 87 m² gelegen op de hoek van Avinguda de Peris I Valero en Avenguda der Regne in Valencia. Beide lanen maken het appartement goed bereikbaar vanuit de beroemde wijken Russafa en La Gran Via. Het appartementencomplex ligt naast het Turia park en op slechts 500 meter van de Ciutat les Artes. 

Verkocht

Rotterdam - Doggerstraat 9 B
Een zelfstandig appartement gelegen op de tweede verdieping inclusief een berging in de kelder van het complex. De totale grootte van het appartement betreft 69,3 m² (conform NEN 2580) en beschikt over een gebouw gebonden buitenruimte van 5,2 m² en externe bergruimte van 14,4 m² (beide conform NEN 2580). De huur inclusief stoffering en meubels bedraagt EUR 13.200, per jaar.

Emmen - Phileas Foggstraat
Beleggen met 9% bruto aanvangsrendement in GaragePark Emmen! Nieuw op te leveren garageboxen v.o.n en te koop met een bruto aanvangsrendement van 9% en met 1 jaar huurgarantie. GaragePark Emmen krijgt de beschikking over 90 garageboxen in twee verschillende formaten op de begane grond. Hieronder kunt u alle informatie over GaragePark Emmen vinden.

Rotterdam - Bloklandstraat 76 A
Een zelfstandig appartement gelegen op de begane grond. De totale grootte van het appartement betreft 41 m² (conform NEN 2580) en beschikt over een tuin met een schuur aan de achterzijde van het appartement. De rekeningen van de nutsvoorzieningen zijn voor rekening van huurder. De huurovereenkomst is ingegaan op 15 januari 2016 en betreft een onbepaalde tijd contract. De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt EUR 70,-. 

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.