Nieuw aanbod en mutaties week 48

2-12-2021

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Tilburg - Europalaan 525
Degelijk studentenpand met een relatief lage huur. Het komt zelden voor dat een woning met een kamerverhuurvergunning in deze tijdonder de €300.000 wordt aangeboden. Het appartement is in redelijke staat en bestaat uit vier onzelfstandige wooneenheden. Conform de huidige regelgeving in Tilburg is het mogelijk dat er maximaal 5 personen wonen.

Heemskerk - Dr Prinsengalerij 12 16, 20
Drietal verhuurde winkelruimtes van in totaal 244 m² VVO, gelegen aan de Dr. Prinsengalerij 12, 16, 20 te Heemskerk. De winkels zijn gelegen in het overdekte winkelgalerij nabij het centrum van Heemskerk. De winkels zijn gesitueerd rondom de Action en nabij Jumbo en Trekpleister. het winkelcentrum is gelegen in de blauwe zone, wat betekent dat je er gratis kunt parkeren.

Etten-Leur - Bredaseweg 193
Kantoorappartement op de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw, uitstekend gesitueerd op een zichtlocatie nabij de op- en afrit van de A-58 (Breda/Roosendaal/Vlissingen) die direct aansluit op de A-16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen). Op korte afstand ligt kantoorgebouw Trivium met onder meer horecavoorzieningen en een hotel. Parkeren geschiedt op eigen terrein en de verbinding met openbaar vervoer is goed. Het appartement is sinds 15 november 2014 verhuurd aan een internationaal bedrijf in de logistiek.

Eindhoven - Pastoor van Arslaan 2 t/m 4D
Kleinschalig appartementencomplex met in totaal zeven zelfstandige wooneenheden, gelegen in de wijk Barrier te Eindhoven. Het object kent een totaal oppervlakte van circa 265,5 m² verdeeld over drie bouwlagen en is volledig verhuurd.

Dordrecht - Voorstraat 241 243, 245
Unieke ontwikkeling in het centrum van Dordrecht. De prachtige panden zijn gelegen in de historische binnenstad van de stad Dordrecht, deel uitmakende van de gelijknamige gemeente. Transformatie van zowel de winkelpanden als de bovenliggende woningen tot studios (>40m2) is mogelijk. Wegens de monumentale status (gemeentelijk) zijn er subsidies mogelijk van het Dordts Monumentenfonds en de provinciale subsidiepotten.

Nijmegen - Lange Hezelstraat 12
Het object betreft een geheel pand met rijksmonument status, bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond en zeven onzelfstandige woonruimten op de bovenliggende verdiepingen. Het betreft een gelegaliseerde verhuursituatie, de nodige kamerverhuurvergunning is aanwezig. De commerciële ruimte omslaat in totaal ca. 100 m² (exclusief kelder en terras) en de woning omslaat in totaal ca. 185m² (niet conform NEN2580 methodiek). Lunchroom Smaakrijk heeft een unieke historische binnentuin die in een oppervlakte kent van ruim 130 m² en ruimte biedt aan circa 120 gasten.

Rotterdam - Breeweg 22
Kamerverhuurpand in de rustige wijk, Vreewijk te Rotterdam Zuid. Het pand is gesplitst in 3 appartementen , Breeweg 22B, A1 en A2 en wordt volledig verhuurd aan 7 personen, grotendeel studenten, alle studio's zijn zelfstandige woonruimte. De Breeweg ligt in de wijk "Vreewijk" dit is een groene wijk in het zuiden van gebied Feijenoord. Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand net zo als diverse winkels en supermarkten.

Utrecht - Othellodreef 91 -95
Wooncomplex gelegen aan Othellodreef 91-95 in Utrecht met een langjarige huurovereenkomst. Het volledig gerenoveerde complex bestaad uit acht appartementen variërend van 29,3 m² G.O. tot 49,2 m² G.O. en een gemeenschappelijke fietsenstalling van 15,2 m². De appartementen beschikken allemaal over een badkamer, keuken, woonkamer en een slaapkamer. Het complex is volledig gerenoveerd, gesplitst en beschikken over een energielabel A.

Den Haag - Bilderdijkstraat 10
Een centraal gelegen eetcafé van circa 83 m² met een rendement van 6,5%. Een hoog rendement voor deze wijk in Den Haag. De eerste huurovereenkomst loopt al sinds 2005 en wordt steeds verlengt met 5 jaar en het huidige huurcontract loopt tot 1 maart 2025. Het pand verkeert in redelijke staat. Het pand is gelegen in het Zeeheldenkwartier, ook bekend onder de naam Zeeheldenbuurt, is een wijk in het centrum van Den Haag. De wijk grenst aan de wijken Centrum, Regentessekwartier, Duinoord, Zorgvliet en Willemspark. 

Nijmegen - Zwanenveld 9037
Te koop wordt aangeboden twee verhuurde winkelruimten van in totaal 1.416 m² v.v.o., gelegen aan Zwanenveld 9037 in Winkelcentrum Dukenburg te Nijmegen. Winkelcentrum Dukenburg is een overdekt winkelcentrum met de grootste voorziening qua winkels in Nijmegen-Zuid. De winkelruimten zijn verhuurd aan de ketens Action en Wibra.

Tilburg - Wilhelminapark 139 t/m 139F
Appartementencomplex gelegen aan het Wilhelminapark 139 t/m 139F te Tilburg. Dit gebouw is in 2019 volledig verbouwd tot een modern en duurzaam appartementencomplex met 7 appartementen. Het complex is gelegen aan het Wilhelminapark met alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, horeca, recreatie binnen handbereik.

Schiedam - Professor Kamerlingh Onneslaan 100 B2
Verhuurd appartement van circa 86,9 m² gebruikersoppervlakte wonen, gesitueerd op de derde verdieping en het voorste deel van de vierde verdieping van het appartementencomplex. Gelegen in Schiedam-Oost op korte afstand van het Centraal Station op slechts vijf minuten fietstafstand van het centrum van Schiedam.

Utrecht - Othellodreef 139 -143
Wooncomplex gelegen aan Othellodreef 139-143 in Utrecht met een langjarige huurovereenkomst. Het volledig gerenoveerde complex bestaad uit acht appartementen variërend van 29,3 m² G.O. tot 49,2 m² G.O. en een gemeenschappelijke fietsenstalling van 15,2 m². De appartementen beschikken allemaal over een badkamer, keuken, woonkamer en een slaapkamer. Het complex is volledig gerenoveerd, gesplitst en beschikken over een energielabel A.

Hoogvliet Rotterdam - Lavasweg 13 -17
Verhuurde bedrijfsruimte van in totaal 382,65 m² v.v.o., gelegen aan Lavasweg 13-17 in Hoogvliet. Het object is verhuurd aan een spa-centrum, waar diverse behandelingen en arrangementen worden aangeboden voor dames en heren. Het object is gesitueerd op de begane grond en maakt onderdeel uit van een kleinschalig winkelcentrum. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.

Mutatie aanbod

Den Haag - Galvanistraat 63
Geheel pand van in totaal 261 m² op een perceel van 160 m² in gedateerde staat, eigen grond, deels verhuurd. Niet juridisch gesplitst, wel als twee adressen in BAG. Het betreft een benedenwoning van 122 m² en een bovenwoning met vergunning voor verhuur van zeven kamers. Er is een vergunning aangevraagd voor een opbouw op het dak waardoor de totale oppervlakte 320 m² wordt. Het object is momenteel deels verhuurd.

Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Internationaal aanbod

Valencia - Calle Josep Benlliure 126
Appartement van 85 m² aan de Josep Benlliure in Cabanyal, Valencia. Het object bestaat uit een woonkamer, eetkamer, drie slaapkamers met tweepersoonsbedden, twee badkamers en twee balkons (op het noorden en het zuiden dus altijd zonlicht). Dit appartement is zeer geschikt als vakantiehuis maar ook als belegging. Een ideale manier van verhuren zou zijn om hier 3 a 4 maanden per jaar zelf te verblijven en de rest van het jaar te verhuren in de zomer en op feestdagen om de huurinkomsten te maximaliseren.

Verkocht

Eindhoven - Hoogstraat 333
Monumentale villa gelegen aan de Hoogstraat 333 te Eindhoven. Dit gebouw is verbouwd tot woongebouw bestaande uit diverse onzelfstandige studio’s en kamerbewoning. Het gebouw is gelegen aan de Hoogstraat met alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, horeca, recreatie binnen handbereik. Momenteel biedt de villa woonruimte aan 10 young profesionals. Recentelijk is er een omgevingsvergunning afgegeven ter uitbreiding van de villa met ca 44 m², tot 11 verhuurbare eenheden.

Roosendaal - Middenstraat 25
Kamer/studio verhuurpand van circa 243 m² gebruikersoppervlakte is gelegen in de karakteristieke Sint Josephbuurt te Roosendaal. Het pand is goed bereikbaar en met veel voorzieningen in de buurt. Het object is verhuurd in 9 afzonderlijke onzelfstandige kamers/studio’s.


Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.