Nieuw aanbod en mutaties week 49

9-12-2021

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Deventer - Boxbergerweg 26
Modern fris winkelpand, verhuurd aan landelijk filiaalbedrijf Zeeman. Centraal gelegen in Deventer, nabij onder andere Action in een prettige winkelstraat met ruime parkeergelegenheid. Bij de koopsom is inbegrepen een parkeerplaats in afgesloten garage onder het complex, welke door koper nog verhuurd/verkocht kan worden.

Amsterdam - Bellamystraat 55 2
Het object betreft een dubbel bovenhuis van in totaal circa 102 m² verdeeld over de tweede en derde verdieping. Het object is gelegen op eigen grond. De woning is contractueel verhuurd aan één particulier maar momenteel huisvesten zich vijf particulieren in de woning. De verhuursituatie waarbij er vijf onzelfstandige woonruimte worden verhuurd is vergunning plichtig, deze benodigde omzettingsvergunning is niet aanwezig.

Tilburg - Bernardusplein 38
In Tilburg West (vlakbij de ringbaan) is er een mooie ruime en opgeknapte kamerverhuurwoning te koop van 109 m2 op het Bernardusplein 38 te Tilburg. Ligging is ideaal en centraal gelegen t.o.v. ROC en De Rooi Pannen (2 min fietsen), HBO en Tilburg Universiteit (8 min fietsen) en Tilburg Centrum (8 min fietsen). Op steenworp afstand is er een groot winkelcentrum (Het Zand) met alle voorzieningen (Hema, Albert Heijn, Jumbo, Action) beschikbaar. 

Maassluis - Zeemandreef 41
Benedenwoning te Maassluis gelegen in een gewilde rustige wijk aan een doodlopende weg. De woning heeft één slaapkamer, een badkamer, toilet en cv-ruimte. De huidige huurder huurt de woning nu ruim 9 jaar. 

Duiven - Stenograaf 1
Een uniek vrijstaand kantoor bedrijfsverzamelgebouw op maar liefst eigen 4.070 m² grond. Ruim 30 kantoren gehuisvest (volledig verhuurd), 40 parkeerplaatsen en nog ruimte over voor ontwikkeling. Het kantoor verzamelgebouw zit op een absolute A-locatie op bedrijven terrein Centerpoort Nieuwgraaf en op steenworp afstand van de Rijksweg A12. Ook zeer toegankelijk voor het openbaar vervoer. Grote bedrijven zoals de Tesla, Ikea, Makro, Mc Donalds, Hornbach, Mediamarkt, Jysk en diverse anderen zitten ook gevestigd op Centerpoort Nieuwgraaf. 

Hoensbroek - Nieuwstraat 64 - 64A - 66
Een portefeuille van drie zelfstandige appartementen t.b.v. verhuur, van in totaal circa 188 m² (conform BAG) in Hoensbroek. Alle objecten zijn gelegen op eigen grond en gelijknamig perceel. De portefeuille wordt in de huidige verhuurde staat aangeboden. Verkoop en levering geschiedt op basis van “as is where is”.

Internationaal aanbod

Valencia - Carrer d'En Colom 10
Dit object is gelegen in het hart van het centrum van Valencia, tegenover de oude centrale markt van Valencia. Plaza Virgen, Park Turia, la lonja de la seda of Torre Serrans liggen op slechts een paar minuten lopen. Het pand is verdeeld in vier appartementen van ongeveer 115 m² per stuk.

Verkocht

Almere - De Binderij 6-8
Het in appartementsrechten verdeelde kantoorgebouw van in totaal circa 878 m² is gelegen op bedrijventerrein De Binderij te Almere-Stad. Het gebouw uit 2004 verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. In deze luxe kantoor villa bieden zitten een 7-tal kantoorunits met eigen voorzieningen gevestigd.  Dit object is zeer representatief en heeft de perfecte ligging op dit bedrijventerrein met ook nog eens 23 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Almere - Jaagmeent 72 73
Unieke kans! Twee compleet gerenoveerde starterswoningen in Almere-Haven. Dicht bij centrum van Almere Haven in rustige woonwijk gelegen beleggingsaanbieding van twee  woonruimtes (benedenwoning) gelegen op de begane grond waarvan één woning met 12 m² tuin, beide in 2021 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Diverse faciliteiten, waaronder bushalte, knooppunt Het Oor (busverbinding naar o.a. Amsterdam) zijn op korte afstand te bereiken. Parkeervoorzieningen zijn direct voor de deur en binnen enkele minuten ben je op de A6 of A27. 

Maastricht - Volksbondweg 17 A
Een horecapand van 117 m² met een tuin van circa 40 m² gelegen in Mariaberg te Maastricht. Het object is momenteel in gebruik door een eetcafé, voornamelijk voor afhaal en bezorg maaltijden. Het pand is in een casco verhuurde staat met een nieuw huurcontract van 5 + 5 jaar. Het beleggingspand bestaat uit een zitgedeelte, bar, keuken, opslagruimten en twee toiletten.Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.