Nieuw aanbod en mutaties week 50

16-12-2021

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden en mutaties.

Heeft u interesse in een van deze panden? Gebruik het reactieformulier op ons platform en kom direct in contact met de aanbieder.

Nieuw aanbod

Tilburg - Berkdijksestraat 117 en 119
Een uniek groot beleggingsobject op een centrale locatie binnen de ring met een rendement van 7%. Berkdijksestraat 117 heeft een grootte van circa 230 m2 en Berkdijksestraat 119 is een riant kamerverhuurpand van circa 118 m2, totale bebouwing is circa 348 m2 . Het perceel is 405 m2 (bestaande uit percelen Q2781 en Q2782). Het kamerverhuurpand wordt leeg zonder huurders opgeleverd. Indien gewenst kan het ook verhuurd opgeleverd worden.

Hoek van Holland - Prins Hendrikstraat 253 255
Het betreft een beleggingsobject aan de Prins Hendrikstraat 253 + 255 te Hoek van Holland. Het beleggingsobject is omstreeks 1905 gebouwd. Totaal omvat het gebouw circa 500 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het beleggingsobject zal op leveringsdatum in verhuurde staat geleverd worden. 

Woerden - Polanerbaan 13 J
Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw gelegen op een goed bereikbare locatie in Woerden, onderverdeeld in 2 bouwlagen met in totaal 5 eigen parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op het kantorenpark op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland. Het NS station van Woerden is op loopafstand gelegen. Het pand is praktisch ingedeeld en voorzien van een hal waar vanuit alle verschillende units bereikbaar zijn. Op elke verdieping is een toilet aanwezig.

Amsterdam - Sarphatipark 106 -108
Te koop wordt aangeboden een langjarig verhuurd hotel met 42 kamers van in totaal 1.037 m² v.v.o., gelegen aan het Sarphatipark 104-H, 106 & 108 in Amsterdam. The Arcade Hotel Amsterdam is ‘s werelds eerste videogamehotel. Alle kamers zijn voorzien van gameconsoles, wifi (glasvezel) en tv’s. Verder beschikt het hotel over een unieke game-ruimte, een bar en een tuin met terras. 

Hilversum - Bakkerstraat 113
Uitgebouwde hoekwoning van circa 98,8 m² gebruiksoppervlak Wonen, tot op heden in gebruik geweest als kamerverhuurpand met vijf onzelfstandige wooneenheden. De kamerverhuur heeft al plaatsgevonden vanaf 1994 en is inmiddels recentelijk ook formeel vanuit de Gemeente toegestaan.

Utrecht - Jacob van der Borchstraat 16 Bis
Een kamerverhuurwoning van circa 98 m² in de buurt Tuinwijk op een goede locatie in Utrecht. De woning wordt al zeer lange tijd verhuurd aan vier personen middels kamerverhuur. 

Zaandam - Zilverschoonplein 36
Het object bestaat uit een appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Kogerveld in Zaandam. Het appartement is gelegen nabij een winkelcentrum hierdoor zijn er genoeg voorzieningen in de nabije omgeving, denk hierbij aan winkels, cafés en restaurants. Verder is het stadshart van Zaandam op fietsafstand. De woning is gemakkelijk te bereiken , binnen enkele minuten rijdt u naar de A7, A8 en A10. Met het openbaarvervoer is het object ook bereikbaar, zo ligt bushalte Zaandam, Koekoeksbloemweg op loopafstand. 

Rotterdam - Noordschans 18 A
Drie appartementen in een klassiek gebouw tegen het oude centrum van Delfshaven. 100 meter van metro, veel kroegen en gezelligheid en alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentra, etc. in de buurt. Kadastraal twee appartementen met een zolder verdieping. Zolder wordt volwaardig als zelfstandige unit verhuurd (met instemming gemeente).

Amsterdam - Hoofdweg 493 H
JA! Moderne en gerenoveerde kantoor-/winkelruimte gelegen in de wijk Bos en Lommer met een bruto vloeroppervlak van 78,20 m2. De kantoor-/winkelruimte is thans in verhuurde staat en is in gebruik als kapsalon. Gelegen op een goede zichtlocatie en is per auto en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Door de hoekligging en vele ramen beschikt de ruimte over veel lichtinval, er is vrij uitzicht over de straat en het water van de Erasmusgracht.

Internationaal aanbod

Valencia - Ernesto Anastasio 25
Deze woning is gelegen in het gebied van Cabanyal. Het gebied is bekend omdat het dicht bij de middellandse zee en de haven ligt. De woning heeft vijf slaapkamers en twee badkamers gelegen op de bovenste verdieping in een vier verdiepingen tellend complex. De buurt van El Cabanyal staat bekend om zijn creatieve en artistieke waarde op verschillende manieren. El Cabanyal ligt direct aan zee en heeft verschillende winkels en restaurants.

Verkocht

Breda - Namenstraat 47
Jaren ‘60 tussenwoning, van circa 123,1 m² gebruikersoppervlakte wonen, thans in gebruik als kamerverhuurpand met vijf onzelfstandige wooneenheden. De binnenstad van Breda alsmede de diverse hogescholen zijn binnen tien tot vijftien minuten fietsafstand gelegen. Winkelcentrum Hoge Vught, met onder andere de Albert Heijn, de Zeeman en de Trekpleister, is op slechts twee minuten fietsafstand gelegen. De kamers variëren in grootte van 11,5 m² tot 19,6 m² en zijn verdeeld over drie bouwlagen. Het object is voorzien van zonnepanelen, hetgeen is terug te zien in de jaarlijkse kosten voor elektra.

Breda - Oostmallestraat 14
Kamerverhuurpand van circa 91,1 m² gebruikersoppervlakte wonen gelegen in de wijk Hoge Vught te Breda. Op korte afstand van winkelcentrum Hoge Vught met daar de diverse winkelvoorzieningen, waaronder de Albert Heijn en de ALDI. De binnenstad van Breda, AVANS Hogeschool en Breda Univesity of Applied Sciences zijn binnen tien tot vijftien minuten fietsafstand gelegen. Het object is verhuurd aan vier studenten en de jaarlijkse huuropbrengst na aftrek gas, water, elektra en internet bedraagt € 16.614,-. De kamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping van het object en de zolderruimte biedt ruimte tot uitbreiding. Aan de achterzijde is het object voorzien van zonnepanelen.
Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.