Beleggingspanden.nl neemt Bedrijfsruimte.nl en Kantoorruimte.nl over

31-10-2013

Door de overname van de sites Bedrijfsruimte.nl en Kantoorruimte.nl hebben aanbieders van leegstaand commercieel vastgoed nu ook een optimaal platform. De sites zijn voortaan gekoppeld aan Bedrijfsvastgoed.nl, onderdeel van Beleggingspanden.nl, het oudste platform van vraag en aanbod van Nederlands commercieel vastgoed.

Stefan Bassant, directeur van Beleggingspanden.nl: “Het contact met de verkoper liep al erg lang maar eind deze week hebben we dan toch overeenstemming bereikt. Het is een flinke investering maar we hebben het volste vertrouwen in deze sterke domeinnamen die we gaan gebruiken voor ons BOG vraag een aanbod platform, www.bedrijfsvastgoed.nl. “

“Naast de verkoopbegeleiding van vastgoedbeleggingen met www.beleggingspanden.nl kunnen we aanbieders zo ook een optimaal platform bieden voor leegstaand commercieel vastgoed. Plaatsing van aanbod op www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl bieden wij voor iedereen (eigenaren als ook makelaars) gratis aan! Een vastgoedeigenaar zijn wij vervolgens ook graag weer verder van dienst zodra het pand in verhuurde staat verkocht kan/dient te worden. Door dit bredere pakket van diensten hopen wij vastgoedeigenaren en bedrijfsmakelaars nog verder en beter van dienst te kunnen zijn”, aldus Bassant.

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.