Corona Update Beleggingspanden.nl

16-3-2020

Ook bij Beleggingspanden.nl nemen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) uiterst serieus. Momenteel ondervinden wij allemaal de gevolgen en weten wij niet hoelang de situatie gaat duren. Om binnen Beleggingspanden.nl het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan, nemen wij de volgende maatregelen:

Thuiswerken
Om het onderlinge contact te minimaliseren zullen alle medewerkers tot het moment dat het RIVM anders aangeeft thuiswerken. Wij proberen zo veel mogelijk interne en externe afspraken door te laten gaan, maar dan door middel van video conferences.

Wij zijn bereikbaar
Al onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar, zowel per e-mail als telefoon. U kunt ons ook op het kantoornummer bereiken (030 225 31 12).

Bezichtigingen en afspraken
Het is per object en aanbieder afhankelijk of er bezichtigingen kunnen worden ingepland. Heeft u een vraag over een afspraak of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.

Vragen
Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. Op onze website www.beleggingspanden.nl zullen wij alle actuele informatie tonen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons, wij zijn u graag van dienst:

info@beleggingspanden.nl
030 225 31 12

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Met vriendelijke groet,
Tobias de Graaf
Platform Manager | Beleggingspanden.nl

Laatste update: 14:45, 17-03-2019

qq

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.