GaragePark komt met beleggersbrochure

29-9-2010

GaragePark komt met beleggersbrochure

 

Beleggers die belangstelling hebben om in hoogwaardige, royale en goed beveiligde business- annex opslagunits van GaragePark te investeren, kunnen nu hierover alle informatie vinden in de speciaal voor vastgoedbeleggers opgestelde beleggersbrochure. Aspecten als prijzen, rendementen, locaties, huurders, beheer en risico's worden er helder en duidelijk op een rij gezet. De beleggersbrochure kunt u hier downloaden.

In een commentaar zegt Sandra Venema, directeur van GaragePark, op het verschijnen van de beleggersbrochure: "Beleggers die investeren in de hoogwaardige units van GaragePark kunnen een aantrekkelijk direct rendement van jaarlijks 9% behalen zonder dat zij hier omkijken naar hebben. Ook is de kans tot waardestijging aanwezig door de grote vraag van huurders naar dergelijke units. Wij hopen dat beleggers die de brochure hebben gelezen tot de conclusie komen dat beleggen in GaragePark inderdaad een serieuze overweging waard is."

 

Voor meer informatie over de beleggingsmogelijkheden en beschikbaarheid van GaragePark kunt u contact opnemen met Beleggingspanden.nl.

 

Tel: 030-300.32.27


Meer informatie: www.beleggingspanden.nl/garagepark

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.