Media besteedt uitgebreid aandacht aan overname

2-12-2010

De diverse vastgoed gerelateerde media besteedt deze week uitgebreid aandacht aan de overname van Bedrijfspanden.nl door Beleggingspanden.nl.

VastgoedMarkt:

Beleggingspanden.nl neemt Bedrijfspanden.nl over
Beleggingspanden.nl, de website voor vraag en aanbod van beleggingspanden, heeft Bedrijfspanden.nl overgenomen. Beleggingspanden.nl bestaat deze week twaalf jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een platform waar vraag en aanbod van verhuurd vastgoed elkaar ontmoeten. Met Bedrijfspanden.nl is het de bedoeling om ook bij de verhuur/verkoop van niet verhuurd vastgoed van dienst te zijn. Het gebruik van Bedrijfspanden.nl wordt vrijblijvend en gratis ter beschikking gesteld en is toegankelijk voor iedereen.

VastgoedJournaal:

Aanbodsite Bedrijfspanden.nl overgenomen
Het aan-en verkoopplatform voor vastgoedbeleggingen, Beleggingspanden.nl heeft vandaag Bedrijfspanden.nl overgenomen. Stefan Bassant, oprichter en directeur van Beleggingspanden.nl in een commentaar: "Met Bedrijfspanden.nl is het de bedoeling om ook verder van dienst te kunnen zijn bij de verhuur/verkoop van niet verhuurd vastgoed." Lees verder de rest van het commentaar van Stefan Bassant op de overname »

Volg ons
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.