Nieuw: Digitale bezichtigingen en Virtual Reality

14-5-2017

Door middel van digitale bezichtigingen filtert u de potentiele koper makkelijker uit alle bezichtigingen. Zeker voor uw beleggingspanden waarbij u de huurders niet te veel wilt lastigvallen met bezichtigingen.

Fotorealistische weergave ruimtes
Virtuele tours voor bedrijfspanden bestaan al langer. Maar onze partner (Immo Vendi) heeft daarvoor nu een unieke techniek in huis.

De normale virtuele tours worden samengesteld vanuit 360 graden foto’s. De daarbij gebruikte camera’s berekenen niet alle afmetingen van de ruimtes. Waardoor de ruimtes groter lijken dan dat ze zijn omdat ze een bolling in beeld hebben.

Met de technologie van onze partner kan dit nu wel. Hun camera heeft 6 lenzen voor het maken van de foto’s die naar boven, het midden en beneden zijn gericht. Tegelijk scannen 3 lasers de omgeving. Omdat de camera om zijn as draait neemt hij alles op wat hij ziet en voert direct alle metingen uit.

Uniek is ook het ‘dollhouse’- concept waarbij de plattegrond van het huis wordt gecombineerd met de fotorealistische weergave. In één oogopslag wordt de totale layout van het huis getoond, net als bij een poppenhuis.

Meer opties in de virtuele 3D tours?
De virtuele tours zijn nog volop aan het vernieuwen en onze partner loopt behoorlijk voor op de concurrentie. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om teksten toe te voegen in de virtuele tour maar nu zelfs ook video’s en foto’s. Dit maakt het een volledig interactieve omgeving.

Bekijk hier enkele voorbeelden (klik in de tour op de blauw/witte bolletjes om de video’s van de desbetreffende modellen te zien):

Garagebedrijf: https://my.matterport.com/show/?m=eLuheAunqW4 (met geïntegreerde video’s)

Horecapand: https://my.matterport.com/show/?m=b4hqWZgLSAg

Bedrijfskantoor met werkplaats: https://my.matterport.com/show/?m=duQtX5CLJ1e

Voor meer informatie en/of de mogelijkheden voor uw beleggingspand: info@beleggingspanden.nl of 030-225.31.12.

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.