Nieuw aanbod op Beleggingspanden.nl

15-3-2016

Geachte belegger,

In de Beleggingspanden.nl mailing van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de hieronder nieuw aangemelde beleggingspanden en mutaties.

Nieuw aanbod

Krayenhofflaan 333, 6541 PS Nijmegen

Gerenoveerde bovenwoning met zes kamers, gelegen op uitstekende locatie op circa 700 meter van het centrum van Nijmegen en op 400 meter van het Centraal Station. Tevens gelegen nabij winkelcentrum Wolfskuil (o.a. Albert Heijn, Aldi, Bruna, wasserette)

De benodigde kamerverhuurvergunning en gebruiksmelding zijn aanwezig.

Huursom: € 19.620,- per jaar.
Koopsom: € 230.000,- K.K.
(factor: 11,7)

Oude Veiling 54, 1689 AC Zwaag (Hoorn)

Deze belegging betreft een bedrijfspand gelegen op industrieterrein "De Oude Veiling" te Zwaag.

Het bedrijfspand bestaat uit een grote hal van ca 1.328 m² met centrale entree, kantoorruimten, personeelskantine, spreekkamers, toiletgroep en aan de voorzijde vier hoge overheaddeuren. Aan de voorzijde voldoende parkeerruimte op eigen terrein en aan de achterzijde een verhard buitenterrein.

Huursom: € 88.780,- excl. btw per jaar.
Koopsom: € 725.000,- K.K.
(factor: 8,2)

Osloweg 122a/122b, 9723 BX Groningen

Het betreft een bedrijfspand gelegen aan de Osloweg op een zeer goede zichtlocatie. De Osloweg is de belangrijkste hoofdweg op het bedrijventerrein Driebond, waar vele automotive gerelateerde bedrijven zijn gevestigd.

Huursom: € 105.121,- excl. btw per jaar:
Koopsom: € 850.000,- K. K.
(factor: 8,1)

Evergunne, Leigraaf, Hendrikjesweg, 8051 JE Hattem

Deze belegging betreft 26 stenen garageboxen gelegen in een woonwijk te Hattem. De garageboxen zijn verdeeld over verschillende pleintjes en in groepsverband aan elkaar gekoppeld.

Huursom: € 18.540,- netto excl. btw per jaar.
Koopsom: € 270.000,- K.K.

Internationaal


Stuk grond te Ashton Village, Ashton Village

Het betreft een zeer goed bereikbaar stuk grond van 366 m² te Union Island, onderdeel van de eilandengroep Saint Vincent en de Grenadines. De grond is gelegen aan een doorgaande geasfalteerde weg.

Het stuk grond is gelegen in Ashton Village, wat is gevestigd in het zuiden van het eiland. Het eiland heeft een eigen vliegveld, Union Island Airport, wat ten oosten van het eiland is gelegen. Het eiland is te bereiken door middel van een Fastferry die tussen de eilanden pendelt voor maximaal 200 personen.

Koopsom: € 18.500,- K.K.

Tanki Leendert 105A, Tanki Leendert

Het betreft een pand bestaande uit zes appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Het object is momenteel volledig verhuurd tot het einde van dit jaar.

Elk appartement is volledig gemeubileerd en heeft één slaapkamer en badkamer. Daarnaast is de keuken opgeleverd met magnetron, oven en koelkast. Tevens hebben de appartementen een eigen privé balkon/patio.

Huursom: € 45.000,- (huurprijs vermeld in USD).
Koopsom: € 506.000,- (vraagprijs vermeld in USD).
(factor: 11,2)

Safir 1A, Aruba Noord

Het betreft een recent gebouwde villa in het noorden van Aruba. Het object is gelegen in een nieuwe woonwijk, die op enkele autominuten gelegen is van het strand.

De villa beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer en keuken. Tevens biedt de villa een gastkamer inclusief badkamer aan. Daarnaast heeft de villa een grote tuin met privé zwembad.

De hoofdstad van Aruba, Oranjestad, is binnen 25 autominuten te bereiken.

Koopsom: € 535.000,- (vraagprijs vermeld in USD).

Advertorial

Meerdervoort Garantiefonds
Product: vastgoedobligaties met 1e hypotheekrecht.

Looptijd 3 jaar: 4,0% vast rendement per jaar.
Looptijd 5 jaar: 4,7% vast rendement per jaar.
Looptijd 7 jaar: 5,3% vast rendement per jaar.

Bijkomende kosten: geen.
Minimale afname: 4 obligaties van € 5.000 (€ 20.000).

Uitkeringen: per kwartaal.

Meer informatie over het Meerdervoort Garantiefonds.

Mutaties

Nieuwstraat 28, 1671 BD Medemblik

Dit beleggingspand is gelegen in hartje centrum van Medemblik. Het betreft een appartement op de begane grond (voormalige winkel) en een appartement op de eerste etage en zolder. Dit historisch stadspand heeft tevens beschikking over een losstaande garage aan de achterzijde. Het pand is altijd goed onderhouden.

Het object heeft een vrij brede bestemming, wat voor de toekomst een eventuele ontwikkeling mogelijk maakt.

Koopsom: € 469.000,- K.K.
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Bredalaan 153, 5652 JD Eindhoven

Dit beleggingspand te Eindhoven betreft een keurig halfvrijstaand (hoek)pand op zichtlocatie met een winkelruimte en expat verhuur. Het object is geheel onderkelderd (220 cm hoog).

Huursom: € 34.386,- na aftrek G/W/L per jaar.
Koopsom: € 365.000,- K.K.
(factor: 10,6)
Soort mutatie: in prijs verlaagd.

Advertorial

Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor Kevin Green\'s "1 Day Property Investment Intensive" op 19 maart, dan heb je nu nog de laatste mogelijkheid om één hele dag LIVE te leren van de persoon die ( 14 jaar geleden begonnen met de 1e) als prive-persoon de magische grens van 1000 beleggingspanden heeft bereikt. Leer in 1 dag hoe je een winstgevende vastgoedportfolio opbouwt en zijn 70/30 regel voor succesvol vastgoedbeheer.

Wanneer je dus hier in Nederland en onder deze condities (tijdelijk via Beleggingspanden.nl een vrijkaart van. €97) nog LIVE wilt leren van een spreker en trainer van dit kaliber, dan raden wij je aan om jouw vrijkaart direct veilig te stellen zodat je nog zeker bent van deelname. Klik hier voor meer informatie en om te zien hoe je via Beleggingspanden.nl één van de laatste plaatsen kunt bemachtigen.

Recentelijk heeft Kevin Green ook diverse Formule-1 coureurs zoals Romain Grosjean gecoacht met hun eigen vastgoed portefeuilles. Zo hielp Kevin Green ex Team Lotus marketing manager Christian Vine (nu F1 Renault) om een passief inkomen uit vastgoed op te bouwen van ruim 200.000 euro per jaar. Dit ging als een “lopend vuurtje” door het F1 circuit, waardoor Kevin Green nu sterren als Romain Grosjean coacht om gelijkwaardige resultaten te bereiken.

Klik hier voor meer informatie!

Vastgoedbeheer actie

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw portefeuille efficiënt bewaakt wordt. Als verhuurder heeft u echter te maken met onverwachte gebeurtenissen waardoor u hier vaak de tijd en aandacht niet voor heeft. Onze vastgoedbeheer partner heeft een gezonde focus op vastgoed management en is alle dagen van het jaar beschikbaar voor uw portefeuille.

Laagsteprijsgarantie!
De full-service dienstverlening wordt ondersteund door slimme ICT managementsystemen. Hierdoor houden zij hun tarieven aangenaam. Neem contact op voor deze laagsteprijsgarantie.

Actie: minimaal 10% voordeliger dan uw huidige beheeroplossing!*
Enkel nog deze maand (maart 2016) profiteert u van de actie in samenwerking met Beleggingspanden.nl. U ontvangt minimaal 10% korting op uw huidige beheertarief. Indien u op dit moment geen vastgoedbeheerder heeft dan wordt deze korting aangeboden op de tarieven van de vastgoedbeheer partner.

Meer informatie en/of direct aanmelden

Beleggingspand(en) verkopen/adverteren?

Overweegt u de verkoop van één of meerdere van uw vastgoedbeleggingen? Wij denken hierin graag vrijblijvend met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden (ook voor makelaars) zoals wij u die met www.beleggingspanden.nl aan kunnen bieden. Wij zijn bereikbaar via info@beleggingspanden.nl of telefonisch op 030-225.31.12.

De uitgebreide informatie van de (nieuwe) beleggingspanden is op te vragen op www.beleggingspanden.nl onder het kopje \'aanbod\'.

Voor vragen en/of aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-225 80 23
Email: info@beleggingspanden.nl
Websites:

www.beleggingspanden.nl
www.projectontwikkelingen.nl
www.winkelbeleggingen.nl
www.saleleaseback.nl

Voor plaatsing van leegstaand bedrijfsmatig onroerend goed verwijzen wij u graag door naar dé GRATIS vraag en aanbod site: www.bedrijfsvastgoed.nl (www.bedrijfsruimte.nl / www.kantoorruimte.nl).

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.