Nieuw beleggingspand Belgi

17-5-2006
Geachte belegger,

Vanaf vandaag mogen wij u wederom een nieuw (groot) beleggingsobject aanbieden en kunnen wij u een positieve mutatie doorgeven van een reeds op onze site zichtbaar beleggingspand te Brielle.

Het nieuwe object staat in Mechelen (België) en is bijzonder goed bereikbaar via de E19 van Antwerpen naar Brussel. Het betreft een modern kantoorpand (bouwjaar 2001) en een wat oudere werkplaats- en opslagruimte welke beide verhuurd zijn aan sterke partijen met keurige huurcontracten. De locatie is een klein industrieterrein, omringd door een typisch Belgische woonwijk, naast het spoor gelegen met het station op loopafstand. Bij een jaarhuur van € 171.562,99 wordt er een uiterst milde factor van 10,95 gehanteerd.

In het pittoreske plaatsje Brielle staat een lieflijk winkelpand met woonhuis en appartement in de verkoop. Op onze website stond vermeld dat het appartement verhuurbaar is maar op het ogenblik leeg staat. Dit is nu de mutatie, het appartement is verhuurd dus het gehele object is bij overdracht onder huurpenning. Bovendien is de factor aangepast waardoor het geheel een nog aantrekkelijker aanbieding is geworden, de factor is nu 13,3 bij een jaarhuur van € 31.800,-- per jaar.

De details van deze vastgoed beleggingen zijn vanaf vandaag zichtbaar via onze website www.beleggingspanden.nl: onder "Mechelen (nieuw)" en "Brielle".

Voor vragen en/of informatie zijn wij u uiteraard graag verder van dienst.

Met vriendelijke groet,

Beleggingspanden.nl

Stefan Bassant / Lien Nikken
Business Development

Telefoon: +31-(0)30-225 31 12
Telefoon: +31-(0)30-300 32 27
Fax: +31-(0)30-229 30 73
Email: info@beleggingspanden.nl
Website: www.beleggingspanden.nl

======================================================
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
======================================================

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.