Publiciteit in Golf & Lifestyle magazine

27-5-2009
Publiciteit in Golf & Lifestyle magazine

28 mei is de eerste editie van Golf & Lifestyle (lees hier de digitale versie van het magazine) uitgebracht en gepresenteerd in restaurant Het Lagerhuys in Muiderberg. Ook Beleggingspanden.nl wordt samen met de interessante beleggingsmogelijkheid 'GaragePark' in een volledig artikel onder de aandacht gebracht bij de lezers van Golf & Lifestyle. 

Golf & Lifestyle schrijft over haar magazine:

=============================

Met dit magazine gaan wij een specifieke doelgroep aanspreken. Golf & Lifestyle biedt informatie voor zowel de hobby- als de professionele golfer. De doelgroep bestaat uit zowel mannen en vrouwen uit de hogere inkomensklasse met interesse voor de geselecteerde content op het gebied van wonen, reizen, auto's, mode, financiele zaken en culinaire onderwerpen.

Golf & Lifestyle magazine zal in eerste instantie verschijnen in een oplage van 10.000 exemplaren die naar een zorgvuldig geselecteerd bestand wordt verstuurd, en zal worden gedistribueerd via onder andere golfbanen, golfshops en aanverwante bedrijven waar de doelgroep veelvuldig komt. Het verspreidinggebied is Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Eemland.

=============================

Heeft u vragen en/of kunnen wij u verder van dienst zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Wij zijn u graag verder van dienst en nodigen u dan ook graag uit voor een telefonisch onderhoud, contact per email en/of een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor.

Bent u op zoek naar input voor een artikel of heeft u vragen aangaande beleggen in vastgoed in het algemeen dan kunt u contact opnemen met onze 'support afdeling' op telefoonnummer 030-300.32.27 of uw vraag/reactie achterlaten via ons contactformulier (of direct per email: info@beleggingspanden.nl).

Met vriendelijke groet,

Team Beleggingspanden.nl

Telefoon:    +31-(0)30-225 31 12
Telefoon:
  
+31-(0)30-300 32 27
Fax:
         
+31-(0)30-225 80 23
Email:
        info@beleggingspanden.nl

Website:
     www.beleggingspanden.nl / www.projectontwikkelingen.nl / www.saleleaseback.nl

======================================================
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
======================================================

Volg ons
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.