Kerkdriel, Zandstraat 8

5331PG

Gelderland

€ 315.000
(v.o.n.)
Te koop
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
 • Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8 Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8 Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8 Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8 Recreatief vastgoed - Kerkdriel - Zandstraat 8
Foto's 12

Omschrijving

Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant, in het pittoreske dorpje Kerkdriel, ligt op een door water omsloten landtong recreatiegebied De ZandmerenOp deze echt unieke locatie aan de Maas wordt een kleinschalig park met in totaal 23 vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd: Parc de Maasmeren. In de eerste fase zijn in 2022 reeds 9 woningen gerealiseerd.

Als onderdeel van de 2e fase worden 9 qua locatie en ontwerp unieke recreatiewoningen gerealiseerd. Deze 4 persoons woningen zijn nu beschikbaar voor verkoop. De BENG-conforme woningen, type Wellsend, worden op palen tegen/boven het Maaswater gesitueerd, wat resulteert in een weergaloos uitzicht. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras kunt kijkt men uit over het open water en ziet men bij helder weer Den Bosch aan de horizon. De woningen worden ruimtelijk en comfortabel, compleet ingericht opgeleverd. In combinatie met de door de directe ligging aan het open water beschikbare ruime (watersport)-recreatiemogelijkheden en nabijheid van steden als De Bosch (10 minuten) biedt dit een onderscheidende verhuurpropositie.

Het eigendom van de woningen is gestructureerd op basis van appartementsrechten waardoor de volledige zeggenschap na oplevering van alle woningen bij de gezamenlijke eigenaren ligt. Zoals dat hoort. De verhuur/exploitatie is onder regie van de vereniging van eigenaren zodanig ingericht dat eigenaren volledig worden ontzorgt. Zowel voor wat betreft de verhuur als het beheer van de woningen. Dit betekent dat de aankoop van een woning vanuit een strikt investeringsperspectief mogelijk is.

De woningen moeten op basis van de met de Gemeente Maasdriel gemaakte afspraken recreatief worden verhuurd maar met de mogelijkheid tot 90 dagen eigen gebruik per jaar. Het strikt recreatieve gebruik van de woningen past in het beleid van de Gemeente Maasdriel dat er op gericht is om de toeristische functie van De Zandmeren, waarop Parc de Maasmeren is gelegen, in de komende jaren verder te versterken. Een prima ontwikkeling natuurlijk. Om regie te houden op het recreatieve gebruik van het  park (en in algemene zin van het gebied) worden de gronden de Gemeente Maasdriel dan ook uitsluitend op basis van langjarige erfpacht aan derden te beschikking gesteld. Dit geldt ook voor het perceel waarop het park en de woningen worden gerealiseerd. De tussen het park en de  Gemeente gesloten overeenkomst is daarbij gesloten op basis van het model van de Nederlandse Vereniging van Banken (dus inclusief vergoedingsverplichting opstallen!) en heeft een looptijd van 60 jaar (vanaf juni 2022). Geen eigen grond aldus, maar een prima en robuust alternatief daarvoor dat voorts past bij het unieke karakter van de locatie.

De verhuur van de recreatiewoningen vindt plaats voor een door de vereniging van eigenaren gekozen externe verhuurorganisatie, momenteel Belvilla. Het initiële prognoserendement bedraagt 5,4%. Het gerealiseerde rendement wordt aan het einde van elk kwartaal via de VVE na aftrek van kosten aan de eigenaren uitgekeerd. De vermelde huursom is na aftrek van kosten en afdracht BTW.

Kortom: een unieke kans in te investeren en/of te recreëren in een unieke recreatiewoning op een bijzondere locatie direct aan de Maas!

De vermelde verkoopprijs is v.o.n. excl. BTW. Bij verhuur aan derden kunt u de BTW terugvragen.

De bij het project betrokken makelaar is Vakantiemakelaar. Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact opnemen met Erik Kruizinga, verkoopadviseur Vakantiemakelaar. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Recreatief vastgoed

Laatste wijziging

31-8-2023

Perceeloppervlakte

216 m2

Vloeroppervlakte

80 m2

Nadere specificatie oppervlakte

Perceeloppervlakten variëren van 216 tot 246 m2 Vloeroppervlakte incl. oppervlakte overdekte deel terras

Bouwjaar

Nieuw

Contractinformatie

Gedeeltelijk verhuurd (>50%)

Huursom

€ 17.000

Vraagprijs

€ 315.000 v.o.n.

Factor

18,50

Eigendomssituatie

Erfpacht

Gemeente

Maasdriel

Sectie

S

Nummer

780

Appartementsindex

14 - 22

Geregistreerd in de kamer van koophandel

Ja

Toelichting jaarlijkse bijdrage

Zie toelichting

Reactieformulier

Locatie

Zandstraat 8
Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod
Image of Boxtel, Stationsstraat 7

Boxtel

Stationsstraat 7
Projectontwikkeling
€ 235.000
Image of Perosistraat 70 b

Tilburg

Perosistraat 70 b
Kamerverhuurpand
€ 349.000
Image of Montfoort, Keizerstraat 33 en 35

Montfoort

Keizerstraat 33 en 35
Horecapand
€ 250.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.