Nijmegen, De Vlotkampweg 12

6545 AG

Gelderland

€ 18.900
(v.o.n.)
Te koop
  • Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12
Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12 Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12 Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12 Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12 Garagebox - Nijmegen - De Vlotkampweg 12 - image 3
Foto's 4

Omschrijving

Nieuwe Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Nijmegen te koop!
 
Ligging:
Op een goede locatie op een bedrijventerrein in Nijmegen worden deze boxen aangeboden. Deze bedrijvenparken zijn door hun situering de meest gewilde locaties van de regio. De garageboxen zijn gelegen op de tweede verdieping, en zijn bereikbaar met trap en verhuislift.
Boxcomplex Nijmegen is gunstig gelegen op bedrijventerrein ‘Westkanaaldijk’, gelegen aan het Maas-Waaskanaal.  De bereikbaarheid is goed via de nabijgelegen snelwegen A73 en de A50.  Het park bestaat uit 179 boxen in grootte variërend van 18 m² tot 24m². 
 
De complexen zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen die het mogelijk maken voor huurders om zich in KVK in te schrijven als vestigingsadres. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 4.1 die het mogelijk maakt de objecten aan een zeer breed scala huurders te verhuren.
 
Het aanbod bestaat uit kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen gelegen op de 2e verdieping die zeer gewild zijn voor de verhuur vanwege de volledig aansluiting bij de enorme vraag van de kleine ondernemer/ZZP-er naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. De complexen zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het voor de huurder mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van hun bedrijf in de kamer van koophandel. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.1. De boxen zijn bereikbaar middels een trap en verhuislift.
 
Hoogwaardige opslagruimte
De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is.
 
Afmetingen:
- 1. de Vlotkampweg 12 Nijmegen: Boxtype 2 met afmetingen 3 x 6 x 2,5.
 
Belegging:
Het complex kan gezien worden als een zeer goede belegging. Naast de jaarlijkse huurprijsverhogingen kunt u ook rekenen met een mooie waardestijging van de boxen zelf. Dit alles met een bruto rendement van ongeveer 8,5%. De kooprijs voor de boxen bedraagt €18.900,- en de huurprijs is €135,- excl. BTW. Let op; koopsom is vrij op naam en uitbreiding is eventueel mogelijk!
 
Let op; momenteel geldt er een actie: Bij afname van 2 boxen krijgt u €1.000,- korting op de koopsom. Daarnaast geldt er een huurgarantie bij aankoop vanaf €100.000,- excl. BTW v.o.n.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Garagebox

Laatste wijziging

4-6-2024

Vloeroppervlakte

18 m2

Nadere specificatie oppervlakte

Buitenmaats afmeting 3(b) x 6(l) x 2,5(h)

Bouwjaar

2024

Contractinformatie

Niet verhuurd

Huursom

€ 1.620

Vraagprijs

€ 18.900 v.o.n.

Factor

11,70

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Nijmegen

Sectie

Ntb

Nummer

Ntb

Appartementsindex

Ntb

Jaarlijkse bijdrage

€ 138

Toelichting jaarlijkse bijdrage

Opstal- aansprakelijkheidsverzekering + groot onderhoud

Reactieformulier

Locatie

De Vlotkampweg 12

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Boxcomplex - Wijchen

Wijchen

Adres op aanvraag
Garagebox
€ 24.900
Image of Westzaan, J.J. Allanstraat

Westzaan

Adres op aanvraag
Perceel
€ 30.000
Image of Strategisch gelegen grondposities

Adres op aanvraag
Perceel
€ 100.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.