Warmond, Boekhorsterweg

2362AH

Zuid-Holland

€ 384.500
(k.k.)
Te koop
  • Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
  • Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
  • Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
  • Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
  • Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg Recreatief vastgoed - Warmond - Boekhorsterweg
Foto's 7

Omschrijving

Ontdek een zorgeloze investeringskans op een centrale en begeerde locatie aan de Kagerplassen met de exclusieve Kaag Villas! Dit unieke vastgoed biedt niet alleen een eigentijdse vakantiewoning, maar ook een zeer aantrekkelijk rendementspotentieel voor investeerders.

Met een strategische ligging binnen EuroParcs Kagerplassen en een groeiende vraag naar vakantiemogelijkheden in eigen land, belooft dit object een solide bron van huurinkomsten en waardeontwikkeling op lange termijn.

De Cube La Mer kenmerkt zich door een gelijkvloerse lay-out met twee slaapkamers en moderne voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken, badkamer en smaakvolle inrichting. Dit garandeert niet alleen een comfortabel verblijf voor gasten, maar ook aantrekkelijke verhuurmogelijkheden gedurende het hele jaar. Bovendien is de tuinaanleg inbegrepen, met alle benodigde infrastructuur en tuinmeubilair voor directe bewoning of verhuur.

EuroParcs Kagerplassen is een geliefd vakantiepark met uitstekende voorzieningen en een groeiende vraag van vakantiegangers, wat de aantrekkelijkheid van dit investeringsobject verder versterkt.

Op het park is er een hoog eigen gebruik van de vakantiewoningen, waardoor het verhuuraanbod opvalt. U kunt zelf uw objecten aanbieden op platforms zoals Airbnb en de huurprijzen naar wens bepalen, waarbij u maar liefst 85% van de opbrengst ontvangt! Met de mogelijkheid dat EuroParcs bepaalde zaken zoals de schoonmaak en de sleuteloverdracht op zich kunnen nemen. Toch liever dat EuroParcs de verhuur geheel op zich neemt? Dan ontvangt u nog steeds 70% van de opbrengst.  

Met slechts 12 beschikbare Kaag Villas, biedt deze investeringsmogelijkheid een unieke kans. 

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Recreatief vastgoed

Laatste wijziging

3-5-2024

Perceeloppervlakte

328 m2

Vloeroppervlakte

60 m2

Bouwjaar

2024

Vraagprijs

€ 384.500 k.k.

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Reactieformulier

Locatie

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.