Weesp, Hogeweyselaan 201

1382JL

Noord-Holland

€ 174.500
(v.o.n.)
Te koop
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
 • Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201 Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201 Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201 Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201 Bedrijfspand - Weesp - Hogeweyselaan 201
Foto's 6

Omschrijving

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS TE KOOP LAYERS WEESP
OPLEVERING Q4 2024
UNITS VAN CIRCA 66 M2 TOT 140 M2
KOOPSOMMEN VANAF €174,500
VRIJ OP NAAM – GÉÉN OVERDRACHTSBELASTING! 

 

Layers Weesp

In Weesp op bedrijventerrrein Noord worden er 22 Layers-units ontwikkeld. De units variëren in grootte, van 65,6 m2 tot 140,7 m2. Daarnaast worden er weer acht units ontwikkeld met een dakterras. De units bieden één of twee eigen parkeerplaatsen, afhankelijk van het unitnummer. De units worden casco opgeleverd, waardoor u volledige vrijheid heeft om de indeling naar uw wens aan te passen.

Layers is een uniek bedrijfsverzamelgebouwconcept dat ideale bedrijfsruimtes op toplocaties creëert voor ondernemers. Met trots kunnen we melden dat er al 12 Layers-locaties zijn ontwikkeld, elk in verschillende fases van voltooiing.

Layers onderscheidt zich van traditionele, eentonige bedrijfsruimtes die op veel bedrijventerreinen te vinden zijn. Dankzij onderscheidende architectuur, veel glas en houten gevelbekleding krijgen Layers-locaties een unieke uitstraling en sfeer. We streven ernaar ondernemers een inspirerende omgeving te bieden waar ze met trots kunnen ondernemen en hun volgende stappen kunnen zetten.

 

Bedrijventerrein Noord

Layers Weesp is gevestigd op het levendige bedrijventerrein Noord in Weesp, een locatie die bekend staat om zijn diverse zakelijke omgeving. Dit terrein, strategisch gelegen in het noordelijke deel van Weesp, biedt ondernemers een centrale uitvalsbasis en speelt een cruciale rol in de lokale economie.

Bedrijventerrein Noord huisvest een verscheidenheid aan bedrijven, variërend van het midden- en kleinbedrijf (MKB) tot grootschaligere ondernemingen. Internationale bedrijven, aannemersbedrijven, handelsondernemingen in auto’s en onderdelen, en groeiende magazijnen van webwinkels dragen bij aan de dynamiek van dit bedrijventerrein.

 

Bereikbaarheid

Layers Weesp is uitstekend te bereiken. Binnen 5 minuten rijd je de A1 op of Layers Weesp geniet een uitstekende bereikbaarheid, met snelle toegang tot belangrijke snelwegen. Binnen 5 minuten bereik je zowel de A5 als de A9, waardoor het terrein optimaal verbonden is met het regionale snelwegennetwerk. Weesp maakt sinds 2022 deel uit van de Gemeente Amsterdam, wat de strategische positie van Layers Weesp in de regio versterkt.

Daarnaast bevindt het terrein zich op slechts vijf minuten fietsafstand van het treinstation van Weesp. Deze nabijheid tot het openbaar vervoer maakt Layers Weesp niet alleen met de auto, maar ook met de trein gemakkelijk bereikbaar. Voor ondernemingen met veel klanten in Amsterdam biedt Layers Weesp een extra voordeel, want binnen 10 minuten bereik je het hart van de hoofdstad met de auto. Deze gunstige ligging draagt bij aan de toegankelijkheid en efficiëntie voor zowel bedrijven als hun klanten.

 

Type units

 • Unit A+ & A: Onze unit type A biedt u de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Het grote raamkozijn op de eerste verdieping zorgt voor veel natuurlijk licht, terwijl de gevel is afgewerkt met duurzaam en onderhoudsvriendelijk Alaskan Yellow Cedar hout voor een luxe uitstraling. Bovendien beschikt deze unit ook over een dakterras, waardoor u kunt genieten van een extra buitenruimte. De handmatig bedienbare harmonicadeur biedt een grote opening naar buiten, waardoor de unit ideaal is als werkruimte of als ontvangstplek voor klanten.
 • Unit B: Ons functionele unittype, Type B, biedt een praktische werkruimte die ideaal is voor webshops en creatieve bedrijven. Deze unit is uitgerust met een overheaddeur voor gemakkelijke toegang tot de ruimte. Daarnaast is er een aparte toegangsdeur voor het ontvangen van klanten. Op de eerste verdieping zorgt een royaal raamkozijn voor overvloedig natuurlijk licht, terwijl de gevel is bekleed met eigentijdse, donkergekleurde sandwichpanelen voor een moderne uitstraling. 
 • Unit C: Unit Type C, de meest betaalbare optie, biedt een functionele ruimte die kostenbesparend is. Deze unit heeft een toegangsdeur geïntegreerd in de overheaddeur. Op de eerste verdieping zorgt een ruim raamkozijn voor overvloedige natuurlijke verlichting, terwijl de gevel is afgewerkt met eigentijdse, donkergekleurde sandwichpanelen voor een moderne uitstraling. 


De units worden casco opgeleverd met het volgende opleveringsniveau:

 • Monoliet afgewerkte begane grondvloer, maximale vloerbelasting 1.000 kg/m2 
 • Kanaalplaatvloer verdiepingsvloer met naden opgevuld, maximale vloerbelasting 400 kg/m2
 • Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 meter
 • Vrije hoogte op de verdiepingsvloer ca. 2,80 meter
 • Afgedopte afvoer ten behoeve van in te bouwen toiletten
 • Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
 • Twee dakdoorvoeren
 • Ruimte voor het aanbrengen van reclame-aanduiding
 • Éen of twee eigen parkeerplaatsen (afhankelijk van unitnummer)

*Voor het exacte opleveringsniveau verwijzen wij u naar de technische omschrijving

 

Beschikbaarheid

De totale vloeroppervlakten variëren van 65,6 m2 tot 140,7 m2. De koopsommen starten al vanaf €174.500 v.o.n. te vermeerderen met btw.  Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid. 

 

Planning
De bouw vangt aan nadat minimaal 70 % van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is Q4 2024, echter aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bestemming
Koper dient zelf te toetsen of de beoogde activiteiten passen binnen het vigerende bestemmingsplan. De ontwikkelaar en makelaar adviseren u hier graag nader over, maar aanvaarden dienaangaande geen enkele aansprakelijkheid. 

 

Notariële afhandeling 

Notariaat Van Benthem & Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden, inclusief de opstelling van de koop- en aannemingsovereenkomst en de akte van levering. De koper dient binnen 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst een waarborgsom van 10% van de koopsom over te maken naar het notariskantoor dat het transport verzorgt.

 

Betaling
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening is afgesloten zal de bank doorgaans de betalingen verrichten. 

 

Omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik dienen door koper zelf te worden aangevraagd.

 

Nutsvoorzieningen
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper. 

 

Vereniging van eigenaars
Zoals gebruikelijk bij een bedrijfsverzamelgebouw wordt het geheel gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de vereniging van eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder. Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die geregeld worden binnen de VVE zijn:

 • Opstalverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Onderhoudsreserveringen voor met name het dak.

 

Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. De gebruikte afbeeldingen betreffen artist impressions. De uiteindelijke feitelijke situatie kan afwijken ten opzichte van deze artist impressions. 

Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde. 

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Bedrijfspand

Laatste wijziging

30-11-2023

Perceeloppervlakte

2.066 m2

Vloeroppervlakte

66 m2

Bouwjaar

2024

Contractinformatie

Niet verhuurd

Huursom

€ 13.200

Vraagprijs

€ 174.500 v.o.n.

Factor

13,20

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Weesp

Sectie

C

Nummer

2140

Reactieformulier

Locatie

Hogeweyselaan 201

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Cruquiuszoom 112

Cruquius

Cruquiuszoom 112
Bedrijfspand
€ 229.000
Image of Montfoort, Keizerstraat 33 en 35

Montfoort

Keizerstraat 33 en 35
Horecapand
€ 250.000
Image of Apolloweg 2 S

Lelystad

Apolloweg 2 S
Bedrijfspand
€ 185.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.