Badel, Ambachtsweg

5531 AC

__PROV__11__

Verkocht
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
 • Perceel - Badel - Ambachtsweg
Perceel - Badel - Ambachtsweg Perceel - Badel - Ambachtsweg Perceel - Badel - Ambachtsweg Perceel - Badel - Ambachtsweg Perceel - Badel - Ambachtsweg
Foto's 11

Omschrijving

Deze online openbare veiling betreft een perceel grond van circa 3.685 m², gelegen op industrieterrein 'De Sleutel' in Bladel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan kunnen bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 zich op deze kavel vestigen.

Bedrijventerrein De Sleutel ligt ten zuidwesten van de kern Bladel. Het bedrijventerrein is ontstaan rond de voormalige stoomzuivelfabriek en dateert uit de jaren vijftig van vorige eeuw. Het bedrijventerrein De Sleutel dankt haar naam aan de sleutels in het gemeentewapen. Ook werd het bedrijventerrein gezien als de Sleutel naar de toekomst. De oppervlakte van het bedrijventerrein in zijn geheel bedraagt 750.000 m².

De bestemming bestaat uit plaatsgebonden industriële en groothandelsbedrijven. Het bedrijventerrein is in bedrijfsgrootte gedifferentieerd. Aan de oostzijde zijn voornamelijk kleinere bedrijven gevestigd. Aan de zuid- en de westkant de grotere bedrijven. Op het bedrijventerrein staan meerdere (bedrijfs-)woningen. Hier zitten kleine inpandige of halfvrijstaande bedrijfswoningen bij, maar ook vrijstaande woningen. De meeste bedrijfswoningen bevinden zich in het oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein.

De hoofdontsluiting ligt aan de noordzijde van het terrein. Hier sluit het terrein aan op de Rondweg (N284). Daarnaast wordt het terrein door een tweetal secundaire wegen ontsloten op de omgeving. Hiervan is de Berschotten afgesloten door middel van een ‘carterkiller’ en alleen toegankelijk voor fietsers. Bedrijventerrein de Sleutel heeft als één van de eerste terreinen in de regio een revitaliseringproject doorlopen. De grootste voordelen waren de aanleg van het gescheiden rioolstelsel, de nieuwe wegenstructuur met als belangrijk onderdeel de scheiding van fiets- en rijbaan en het aanbrengen van duidelijke verwijzigingsborden.

Het bedrijvencentrum is gelegen op het bedrijventerrein “De Sleutel”. Het bedrijventerrein ligt aan de Provincialeweg Eersel/Reusel en is goed bereikbaar. Op circa tien autominuten liggen de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen). 

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Perceel

Laatste wijziging

3-10-2017

Perceeloppervlakte

3.685 m2

Huurders

Adres

Ambachtsweg

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Kadaster

Gemeente Bladel, sectie D, nummer 2934.

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Locatie

Ambachtsweg

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Strategisch gelegen grondposities

Adres op aanvraag
Perceel
€ 100.000
Image of Eindhoven, Narcisstraat 4

Eindhoven

Narcisstraat 4
Kamerverhuurpand
€ 580.000
Image of Boxtel, Stationsstraat 7

Boxtel

Stationsstraat 7
Projectontwikkeling
€ 235.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.