Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Ambivast

Wij begeleiden bij de aankoop, verkoop en beheer van beleggingspanden, transformatieprojecten, (her)ontwikkelingsprojecten en andere investeringen in vastgoed. Wij proberen zo creatief mogelijk ons werk te doen en doen dit op een integere, frisse en eigen manier. Wij geven u de nodige inzichten om de juiste beslissingen te maken en helpen u het maximale resultaat te behalen met uw investeringen in vastgoed!

Begeleiding bij investeren in vastgoed

Wilt u investeren in vastgoed? Bijvoorbeeld door aankoop van een beleggingspand of door transformatie van bestaand vastgoed? Of toch liever door iets geheel nieuws bouwen? Alles is mogelijk.

Maar hoe vindt en grijpt u aantrekkelijke kansen in vastgoed? Misschien ziet u wel een kans, maar heeft u geen geld? Misschien heeft u wel geld, maar vindt u niet de juiste kansen? Misschien heeft u geld én kansen, maar mist u bepaalde ondersteuning en netwerk om hierbij het maximale resultaat te behalen? Ambivast verbindt op het juiste moment, de juiste mensen, aan de juiste kansen.

Door ons netwerk en activiteiten bieden wij tevens toegang tot off-market kansen in vastgoed. Zaken die achter gesloten deuren worden gedaan, voordat u deze vindt op internet. Wij verbinden de hele dag door mensen aan elkaar en aan kansen in vastgoed. Dat is wat wij doen.

Begeleiding bij verkoop

Heeft u een bouwkavel, beleggingspand of andere kans in vastgoed en wilt u deze verkopen? Uiteraard zijn wij u daarbij graag van dienst. Wij beschikken over een groot bereik onder ontwikkelaars, beleggers, investeerders en creatieve doe-het-zelvers en helpen u graag het maximale resultaat te behalen. Wij werken No Cure, No Pay dus u betaalt pas courtage bij resultaat.

Wij bieden:

  1. Een groot doelgericht netwerk
  2. Inzichten in de markt
  3. Ondersteuning op maat bij al uw activiteiten in vastgoed
  4. De mogelijkheid om dicht aan het vuur te staan en kansen te grijpen! 

Wij zijn de one stop shop en uw vertrouwende vastgoedpartner gedurende uw gehele carrière in vastgoed. Een vertrouwd adres met betrokken en creatieve mensen die met u meedenken. Die u helpen kansen te creëren en te grijpen. U kunt bij ons terecht voor aankoop, verkoop, huur, verhuur, beheer en ondersteuning bij beleggingen, transformaties en ontwikkelingen in vastgoed.

Wij staan voor:

  1. Innovatie
  2. Creativiteit
  3. Betrokkenheid
  4. Efficiënte
  5. Integriteit 

Wij werken graag samen met de partners die u reeds heeft of dragen specialisten aan waar gewenst. Voor iedere taak, een specialist, voor ieder probleem een oplossing. Ambivast is dé partner voor al uw ambities in vastgoed! Even sparren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.