Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Baar Makelaardij

Jong, fris, enthousiast en ontzettend gedreven in het behalen van het beste resultaat. Enkele kenmerken die staan voor BAAR Makelaardij en onze werkwijze! Welkom op de home pagina van BAAR Makelaardij.

Wij begeleiden mensen op een no-nonsense manier in de spannende trajecten van verkoop en aankoop van een woning. Geen snelle, vluchtige contacten, maar volledige ondersteuning van A tot Z. Het traject van het verkopen of kopen van een woning is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Als makelaar ben je betrokken bij één van de spannendste periodes uit iemands leven. Een periode die gepaard gaat met vele emoties. De redenen van verkoop kunnen erg leuk zijn, maar helaas ook minder leuk. Met onze jarenlange ervaring voelen we inmiddels feilloos aan hoe we het traject het beste op kunnen starten zodat jij als klant een positief gevoel overhoudt aan de verkoop én onze dienstverlening.

Een persoonlijke aanpak waarbij jij als klant centraal staat!

Ben je op zoek naar begeleiding bij de verkoop van je woning of aankoop van je nieuwe woning of heb je een taxatie nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing of voor de hypotheekaanvraag van je nieuwe woning? We staan graag voor je klaar!


An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.