Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Basis Bedrijfshuisvesting

Vastgoedpartner van A tot Z

Basis Bedrijfshuisvesting is een deskundige vastgoedpartner die al 30 jaar voor lange termijnsamenwerking gaat. Vanuit deze insteek helpen wij bedrijven, instellingen, overheden en particulieren bij de koop of huur van vastgoedobjecten, beleggingen, taxaties en vastgoedmanagement. Als full-service vastgoedpartner begeleidt ons team van specialisten u van A tot Z, zodat we samen de meest optimale waarde uit uw commerciële vastgoed behalen.

Regionale expertise

Onze focus ligt op de Randstad, van de grote steden tot kleine dorpen. We wonen, sporten en ontspannen hier zelf ook, waardoor we regelmatig onze opdrachtgevers tegenkomen en goed op de hoogte zijn van wat er bij u in de omgeving speelt. We zijn daarnaast aangesloten bij diverse regionale samenwerkingsverbanden, zoals serviceclubs, ondernemersverenigingen en businessclubs. Hierdoor hebben we een groot zoekersbestand én een groot aanbod van prachtige panden.

Concreet en realistisch

We zijn een open portaal voor vastgoedproblematiek: u kunt altijd even bellen of langs komen om uitdagingen ten aanzien van uw vastgoed te bespreken. We komen dan niet alleen met opties, maar geven concreet en realistisch advies waar u iets aan heeft. Daarnaast gaan we altijd voor het voor u beste resultaat, en denken we op alle vlakken mee. We houden u continu op de hoogte van de vorderingen, zodat u op ieder moment weet wat de actuele stand van zaken is.

Deskundige adviseur

Door onze regionale en specialistische kennis lossen we iedere uitdaging op. Daarom worden we regelmatig ingeschakeld als adviseur, door gemeenten, banken, bedrijven en particulieren. We zijn hierbij gedreven om het beste eindresultaat te behalen en doen dit op een nuchtere, no-nonsense manier. Als partner pakken we het traject samen op, nemen we de tijd voor u en schakelen we snel.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.