Beleggingspanden.nl|Partner details banner

B&L Makelaars

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en een optimale service.

Persoonlijk

Wij vallen op door een energieke en persoonlijke aanpak. Het verkopen van een huis is een hele stap en wij weten als geen ander hoe spannend dat vaak is.

Wij luisteren goed naar de wens van onze klant, stellen de juiste vragen om zo'n compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie en stellen daarna alles in het werk om die wensen tot een succes te brengen.  

Dienstverlening

B&L Makelaars is begonnen in 1998. Wij staan garant voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening. Voor onze opdrachtgever het optimale resultaat behalen is voor ons als vanzelfsprekend.  

Makelaar 2.0

De huidige woningmarkt is een markt van enorme krapte. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar op. De jeugd kan lastig kopen in deze markt en er is een toenemende vraag van senioren naar gelijkvloerse woningen. Dit zijn zomaar enkele zaken die ons bezighouden. Dit vraagt om een specifieke aanpak van onze dienstverlening. Internet en social media zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Ook zijn wij aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie NVM, wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.