Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Blok Makelaars

Zoekt u vastgoed? Of wilt u verkopen of verhuren? Blok Makelaardij is deskundig, onafhankelijk en al sinds 1987 actief in de Rotterdamse vastgoedwereld. Onze ervaring en expertise dienen slechts één doel: de vastgoedtransactie voor elkaar krijgen die u het meest oplevert.

Dus ervaart de tegenpartij ons wel eens als lastig. Of zeggen wij juist tegen u: “Nee, laat deze maar gaan, we vinden wel wat beters.” Onze eigenzinnigheid wil wel eens voor gefronste wenkbrauwen zorgen. Dat moet dan maar. Het gaat ons immers maar om één ding: het voor elkaar krijgen van de voor u meest aantrekkelijke vastgoeddeal.

Winkel- en horecavastgoed, beleggingsvastgoed, kantoor- en bedrijfsruimtes

Wij hebben ons gespecialiseerd in makelaardij, advisering en taxatie. Maar eigenlijk hebben we nog een vierde specialisme: Rotterdam en directe omgeving. Onze focus ligt op de veelzijdigste stad van Nederland en dan met name op vastgoedbeleggingen, retail, horeca, kantoren en bedrijfsruimtes.

In Rotterdam is the sky the limit. Er wordt veel gebouwd, de vastgoedmarkt is continu in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Weinig ontgaat ons. Komt er een ruimte vrij die voor u interessant kan zijn, dan hoort u het van ons. Want … kennis staat bij ons voorop, daadkracht is ons motto.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.