Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Boekschoten & van Lieshout makelaars

Boekschoten & Van Lieshout Makelaars brengt mensen bij elkaar! In 1988 zetten wij onze eerste stappen in de wereld van het vastgoed. Eerst uitsluitend als taxateurs. Vervolgens als beëdigde en gecertificeerde makelaars. Nu hebben wij ruim 40 jaar ervaring, zijn wij gecertificeerd voor woningen, bedrijven en WOZ en aangesloten bij de NVM Wonen en NVM Business.

Het aantal afgeronde transacties en taxaties is inmiddels ontelbaar.

Van kavel tot compleet appartementencomplex, van kiosk tot supermarkt; alles komen wij tegen. En na al die transacties kunnen we een belangrijke conclusie trekken: Het bij elkaar brengen van mensen is onze belangrijkste drijfveer. Verkoper en koper of verhuurder en huurder zo bewegen dat zij elkaar – na het ondertekenen van een overeenkomst – tevreden de hand schudden, en elkaar over en weer feliciteren. Dan is voor ons een zaak gedaan.

De verschillende aspecten (commercieel, juridisch en bouwkundig) maken ons werk interessant.

En het voortdurende contact met allerlei mensen en bedrijven, voor voortdurend wisselende objecten, geeft ons telkens weer een nieuwe uitdaging. Maar het is vooral de tevredenheid van klanten – na de afronding van een verkoop- of verhuurtransactie – die ons elke dag motiveert om door te gaan.

Overweeg jij om jouw woning of bedrijfspand te verkopen of te verhuren?

Wellicht kunnen wij dan iets voor jou betekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars. Of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Steenstraat 31 (hoek Bloemstraat). Koffie wordt vers voor u gezet!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.