Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Boers Real Estate

Boers Real Estate staat voor exclusieve dienstverlening. Voor volledige aandacht en een maximale inzet met als gevolg daarvan een hoge mate van kwaliteit. We gaan dan ook graag langetermijnrelaties aan, omdat we zo de meeste waarde kunnen toevoegen. Want u wilt geen korte klappen, maar een doordachte groei. En geen kortzichtige tunnelvisie, maar een brede blik die verder kijkt dan de dag van morgen.

Vastgoed is onze passie zoals anderen een passie hebben voor inkomen. Het is mooi om te zien hoe ondernemers vastgoed inzetten in hun bedrijfsvoering en hoe ze rendement maken met een paar stenen. Wij houden ervan om daar samen over te sparren en het rendement naar een hoger niveau te tillen. Onze opdrachtgevers hebben ambitie en lef. Net als wij.

Samenwerken

Alles draait om kansen zien, samen de juiste invalshoek kiezen en doorpakken. Dat levert niet alleen het gewenste rendement op, maar ook toekomstperspectief en veel positieve energie.

We denken verder dan de vraag, zien de kansen en weten voor u het rendement te vergroten.

Een team met visie

Ons team bestaat uit Henri Boers, Joris Enzerink, Timo Berghuis, Chiem Regterschot, Saskia van de Greijn, Victor Huiskamp, Inge Noppers en Linda van Zeist . Stuk voor stuk bevlogen en met een duidelijke visie op commercieel vastgoed. Verwacht een heldere koers, onderbouwd advies én - misschien wel minstens zo belangrijk - een prettige samenwerking.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.