Beleggingspanden.nl|Partner details banner

Boxcomplex

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen een hele goede keuze. Boxcomplex bedrijfs- / garageboxen kennen een waardestijging van circa drie procent tot vijf procent op jaarbasis, over de lange termijn. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Wij verkopen een maximaal aantal boxen aan beleggers; de rest van de boxen is bedoeld voor eigen gebruik. Doe hier uw voordeel mee! Daarbij heeft u volledig eigendom op de grond volgens het Nederlands Appartementsrecht.

Alle garageboxen zijn van hoge kwaliteit, staan op een uitstekend beveiligd terrein, hebben een eigen huisnummer, postbus en zijn 24/7 bereikbaar. Het park is verlicht, heeft alle nodige voorzieningen en een ideale bereikbaarheid.

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Wij hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Koopt u bij ons een nieuwbouw garagebox, dan verzorgt Boxcomplex de eerste verhuur geheel gratis. De volledige verhuur en het beheer uit handen geven? Geen probleem, wij regelen dat graag voor u.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.